U novosadskom odboru Narodne stranke nastala je uzbuna nakon otkrića našeg portala da je njihov glavni funkcioner Predrag Dragojević osoba s krivičnim dosijeom. A još veću paniku izazvalo razotkrivanje dugo čuvane tajne da Dragojević godinama prima platu u “Vodovodu” ali da uopšte ne dolazi na posao.

U Narodnoj stranci su se poslednjih dana dali u potragu za dovoljno jakom vezom u “Vodovodu” koja im može pomoći da sakriju tragove i zaštite Dragojevića, koji među građanima, koji ga poznaju, ima nadimak Peđa Mafija.

Naš izvor kaže da se može desiti tajno “friziranje” Dragojevićeve radne evidencije.

– Budući da Vodovodom upravlja Liga socijaldemokrata Vojovodine, koja je već decenijama deo neke vladajuće koalicije, teško je za očekivati da će pružiti otvorenu podršku Dragojeviću. Ne verujem da će Liga rizikovati svoju poziciju zbog kompromitovanog funkcionera Jeremićeve partije. Oni će ćutati i izbegavati da se javno oglase po ovom pitanju. A verovatno će peglanje njegove radne biografije pokušati da reše preko nižih operativaca – kaže za NS uživo bivši funkcioner LSV-a, koi je želeo da ostane anoniman, a koji zna kako funkcionišu stvari u stranci.

Međutim, njegovo mišljnje ne dele bivši članovi Demokratske stranke, koji su napustili politiku zbog korupcionaških afera i poslova u koje su bili ogrezli njihovi najviši funkcioneri i koje su uništile stranku. Oni kažu da je nemoguće da Dragojević opstaje toliko dugo bez znanja najvišeg rukovodstva “Vodovoda”.

– Budući da je primljen u periodu kad je “Vodovodom”, u vreme vlasti DS-a upravljao Ligin čovek, s kojim je Dragojević pravio razne “dilove” na štetu preduzeća, ne treba isključiti mogućnost da će ga njegovi dojučerašnji saborci zaštititi – kaže bivši gradski funkcioner.

A Borislav Novaković, Jeremićeva udarna pesnica za Novi Sad, i čovek koji je Dragojevića doveo u Narodnu stranku, umesto da insistira na odgovornosti svog prijatelja, već danima preti novinarima sudskim progonom. Novaković je u bahatosti počeo da imitira Dragana Đilasa. Počeo je da šikanira novinare i da ih deli na podobne i nepodobne, plašeći ih drakonskim tužbama i sudskim kaznama.

Nsuzivo.rs

11 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
elektrovojvodina
25/03/2021 18:41

ala smarate jebo vas pedja vodovod

Peda Konsiljere
25/03/2021 21:09

To je Peđa Mafija a ne Vodovod, drugarice

Sramota
25/03/2021 21:26

*vodododu

SNS uživo
25/03/2021 19:58

Gori ste od Informera. Eno vam Vučević, ima afera gde god zagrebete, “istraživački novinari”, pa se učite novinarskom zanatu, ako ste face.

Klisaaaa
25/03/2021 21:21

Pa on je bio u ligi kad je bjelajac bio direktor… On je lično zapošljava ljude u vodovod to svi znaju

Gradski kauboj
25/03/2021 22:44

Razumeo bih vas da je on jedini koji je tako zaposlen da ništa ne radi, u svakom javnom preduzeću ima takvih koji su plaćeni da ne rade. Raširite priču na ostala preduzeća objavite imena svih “mafija”!

Zovite me Đole
25/03/2021 22:50

S(NS) uživo, pronašli ste jednog pa kao lešinari, ima takvih koliko hoćete a pretežno su članovi vladajuće koalicije, zato prekinite dosadni ste.

Jaja
25/03/2021 23:13

Pa Gde je coveku to,sto je ukrao…vi Samo pricate,a nidje dokaza…ima tamo Mnogo vece mafije nego sto je pedja…Lazic i svi njegovi majstori sto ima je on direktor ozbiljna ekipa sto isisava pare iz Vodovoda i Kanalizacije…Lazic je Splinter a oni nindze kornjace

Scott
26/03/2021 09:23

Pedja Mafija zaposlen u Vodovodu . Pa da li vi citate sta pisete? Mafijas-Vodovodzija.

Mirko
26/03/2021 10:55

Ako ne dolazi već 8 godina onda je to početak u periodu kad je narodni pokret Drina Dinara Dunav tu Bokan upravljao preduzećem.

Nole
26/03/2021 13:18

LAZIĆ JE NAJBOLJI ČOVEK U VODOVODU
VREDAN KAO CRV I NIŠTA MU NIJE TEŠKO JEDAN VELIKI GODPODIN.