Foto: nsuzivo.rs

Formiranje “Pajser brigada ” koje su juče nakon pojavljivanja Staše Stojanović, najavili članovi Narodne stranke Vuka Jeremića i Borislava Novakovića, politički analitičari i poslanici ocenjuju kao sramotno.

– Ovo je samo nastavak njihove politike. Njihova omladina se ugleda na rukovodtsvo njihove partije, odnosno na Vuka Jeremića i Boru Novakovića i oni rade upravo ono što rade njihovi šefovi. Znači oni se na taj način dokazuju unutar njihove partije, ko više  mrzi Vučića, ko više mrzi SNS. Što grublja retorika, što oštriji napadi, to više poena kod Bore Novakovića i Vuka Jeremića – rekao je Nemanja Zavišić član Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

On dodaje da članovi ove stranke u odsustvu ideja, planova i programa,  pribegavaju jedino politici širenja mržnje prema svima koji misle drugačije.

“oni se na taj način dokazuju unutar njihove partije, ko više  mrzi Vučića, ko više mrzi SNS”

– Bez obzira na sve njihove laži, Novosađani odlično znaju šta su SNS i Miloš Vučević uradili za naš grad i mi ćemo se uvek protiv njihovih uvreda i laži boriti još većim radom i rezultatima – zaključio je Zavišić

Juče je na Na adresu naše redakcije stigla je fotografija prepiske iz grupe aktivista Narodne stranke koju nam je poslao njihov ogorčeni član. U Viber grupi objavljen je poziv za formiranje takozvane “Pajser brigade” koja bi bila zadužena da tuče žene. Poziv za formiranje ekipe za prebijanje žena nastao je samo zbog pojavljivanja Staše Stojanović na konferenciji.

U Viber grupi objavljen je poziv za formiranje takozvane “Pajser brigade” koja bi bila zadužena da tuče žene.

– Ne plašim se Borinih batinaša. Mogu da prete koliko hoće. Ali je važno da Novosađani znaju da je maksimum Novakovićeve i Jeremićeve politike nasilje, pretnje i prebijanje žena – rekla je za NS Uživo Staša Stojanović.

“Ne plašim se Borinih batinaša. Mogu da prete koliko hoće”

Dokaz da Novakoviću nasilje nije strano je slučaj iz Vrbasa kada je fizički napao policajce zbog nelegalne bašte kafića njihovog člana u tom gradu. On je tada silom pokušao da spreči policajce u obavljanju dužnosti zbog čega je priveden.

D. Kovač

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments