Nataša Bekvalac imala udes, u kolima bila i beba

Nataša Bekvalac na izlazu iz Novog Sada imala je saobraćajni udes dok se u vozilu nalazila i njena beba. Kako saznajemo, beba je od siline udarca ispala iz auto-sedišta!

Kako saznaje Blic, Bekvalčeva je krenula u Beograd kada je u njen automobil udario drugi auto.

Kao i svake srede Nataša je i danas trebalo da odvede ćerku u Centar za socijalni rad kako bi je otac Luka Lazukić video.

Nataša je krenula iz Novog Sada sa dadiljom i Katjom ka Beogradu. Na samom izlazu iz grada, kod Šajkaša izleteo im je automobil. Sve je ok, ali Nataša je preživela veliki stres – potvrđeno je “Blicu” ovo saznanje iz PR službe Nataše Bekvalac.

Kako nezvanično saznaje Blic u Natašin automobil zakucao se “pasat” bugarskih registarskih oznaka koji je bio “do krova natovaren stvarima” i nije imao ni retrovizore!

Vozač automobila koji je udario u pevačicina kola pokušao je, nakon udesa, da pobegne sa lica mesta, međutim u tome ga je sprečio mladić koji je u tom trenutku prolazio ulicom.

Blic prenosi da je Nataša je upravljala automobilom i bila je vezana, dok je u automobilu sa njom bila dadilja, kao i njena mlađa ćerkica koja je bila vezana i u auto-sedištu, međutim od siline udarca beba je ispala iz svog sedišta!

Policija je obavila uviđaj, a nakon toga pevačica je svoju ćerku hitno odvela u bolnicu na pregled.

Kako saznajemo, cela leva strana njenog automobila je razvaljena od siline udara.

Autor: Blic.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti