U subotu, 28. decembra, od 11 časova, domaćini druženja u Ledenoj šumi su poznati Diznijevi junaci koje nam donose vrhunski animatori iz Play Room igraonica.

Od 15 do 17 časova posetioci će i ovog vikenda moći da učestvuju u kreativnoj prazničnoj radionici “Radost nam stiže“ koju će voditi kreativni tim pedagoga i psihologa iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice. Svi polaznici će na ovoj radionici imati priliku da kreiraju svoje praznične čestitke, ukrase i poklone. Istovremeno deca iz Dečijeg sela „Dr Milorad Pavlović“ će imati i humanitarnu prodajnu izložbu rukotvorina koja će tokom oba dana vikenda biti upriličena u Ledenoj šumi.

Večernji program u subotu biće upotpunjen i muzičkim nastupom sastava “Duo Nomadico“ koji će nastupiti na centralnoj muzičko-scenskoj bini od 19 časova. “Duo Nomadico“ svojim repertoarom približava emocije kroz muziku ruskih Roma koja je široj publici poznata po filmu “Cigani lete u nebo“. Nastup dvojca koji čine Neda Nosović (vokal i gitara) i Ivan Seničić (gitara) obiluje snažnim emocijama, buntom i melanholijom koji po pravilu, publiku ne ostavlja ravnodušnom.

U nedelju, 29. decembra od 11 časova domaćini druženja u Ledenoj šumi biće novosadski Haos animatori a u popodnevnom terminu, od 15 do 17 časova će biti nastavljena i radionica „Radost nam stiže“ koju će voditi kreativni tim pedagoga i psihologa iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice.

Zatvaranje programske Nedelje magije biće obeleženo u nedelju, nastupom dečijeg hora “Bubamare“ iz Bečeja, koji će nastupiti na centrlanoj muzičko-scenskoj bini od 18 časova.

Nakon održavanja Nedelje magije, u Ledenoj šumi će biti organizovana i Dečija nedelja u okviru koje nas očekuje i tradicionalni doček Dečije Nove godine u Novom Sadu koji će se održati 31. decembra u Dunavskom parku, u dnevnom terminu. Satnicu i program Dečije Nove godine, organizatori će objaviti uskoro.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments