Ni na današnjoj konferenciji za novinare, Narodna stranka i Borislav Novaković se nisu ogradili od “Pajser brigada” čije je osnivanje predložio njihov član Milutin Todorović.

Pre tačno sedam dana, Todorović je u prepisci sa drugim članovima Jeremićeve i Novakovićeve stranke, u pisanoj formi izneo predlog da se politički neistomišljenici ućutkaju pajserima. Predlog je usledio nakon što je članica SNS-a Staša Stojanović po završteku konferencije omladine gradskog odbora Narodne stranke, održane na Trgu slobode, iznela tvrdnje da Narodna stranka obmanjuje Novosađane.

NS uživo je došao u posed fotografije prepiske članstva Narodne stranke u kojoj Todorović, inače vlasnik krivičnog dosijea, predlaže da protiv žena političkih neistomišljenica treba primenjivati nasilničke metode.

– Nama ljudi fali pajser brigada. Na ovakve prostakluke moraš naći adekvatan odgovor – napisao je Todorović.

Ovo je prvi put da neka politička partija u Novom Sadu otvoreno i direkno pozove na nasilje preteći pajserima. Borislav Novaković, predsednik Gradskog odbora Jeremićeve stranke, pa ni sam Jeremić nisu se ogradili od stavova svog člana. Takođe, iz straha od novinarskih pitanja Novaković već duže vreme izbegava da se pojavljuje na konferencijama za medije.

D. Kovač

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Queen
03/06/2021 17:15

pajser brigada je ex rukometas , fizicki radnik koji je namestio izvlacenje nagradne igre za stan na namestrnom izvlacenju u RODI, za vreme dok je bio radnik RODE
Mislis da smo zaboravili ?
Vredjas ljude na netu ?
Pretis ljudima kako ti licno radis njih …
I kako kad se vlast smeni samo ti mozes da im pomognes
Pajsrcino iz Vrbasa
Skupljamo sve o tebi od zivota u kucici na drvetu pa nadalje