Narodna stranka, Vuk Jeremić i Borislav Novaković već treći dan ćute i ne ograđuju se od ideje o formiranju “Pajser brigada”, čiji zadatak bi bio da tuku žene po Novom Sadu.

Naša redakcija dobila je fotografiju prepiske članova Narodne stranke koji su nakon pojavljivanja Staše Stojanović na njihovoj konferenciji za novinare, napisali da treba formirati “Pajser brigadu”.

Analitičari i narodni poslanici koje smo kontaktirali, smatraju da poziv na formiranje “Pajser brigada” predstavlja ogoljeni poziv za sprovođenje fizičkog nasilja nad političkim neistomišljenicima. Potpredsednik Skupštine Vojvodine Nemanja Zavišić kazao je da su pozivi na prebijanje žena logičan nastavak politike Narodne stranke.

Vuk Jeremić je više puta je isticao da bi Narodna stranka kad bi došla na vlast sprovela nemilosrdan revanšizam nad pripadnicima stranaka iz sadašnje vlasti. Pored toga, sam Borislav Novaković, Jeremićev potpredsednik, napao je policijsku patrolu u Vrbasu. On je zajedno s grupom huligana koje je predvodio nasruno na policiju da bi sprečio uklanjanju jedne nelegalne bašte kafića u centru Vrbasa.

Uz to, Predrag Dragojević, takođe visoki funkciner Narodne stranke, ima više krivičnih prijava. Od čega su dve za nasilničko ponašanje. Nakon što su mediji otkrili da njegov i Jeremićev najbliži saradnik ima debeo krivični dosije, Borislav Novaković je pokušavao da zaplaši medije preteći krivičnim prijavama.

D. Kovač

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Dragan
28/05/2021 14:48

Pa ovo radikalski sajt!?

Queen
28/05/2021 17:39

Mozda ona pajser brigada koja ti je namestila stan da dobijes na namestrnom izvlacenju u RODI , koji si dobio ti koji si radnik RODE
Mislis da smo zavoravili ?

Aca
28/05/2021 21:16

Vidim da novinar Kovač već treći dan zarađuje platu pišući o tzv. Pajser brigadama. Lepo…a u Novom Sadu se ništa drugo ne događa.

Rade
28/05/2021 23:13

Gde moze da se prijavi za tu brigadu? Ja bih se prijavio