NOVI DETALJI: Ovo se za sada zna o smrti Aleksandre Božić

       

U Novom Sadu vladaju muk i neverica zato što je sugrađanka Aleksandra Božić (20) izvršila samoubistvo, a prijatelji i rodbina pale sveće i ostavljaju cveće na delu Mosta slobode odakle je skočila u Dunav.

Nakon dvodnevne pretrage Dunava, pripadnici specijalnih ronilačkih jedinica Žandarmerije pronašli su juče oko 19 sati Aleksandrino telo u vodi u Petrovaradinu, kod Udruženja ribolovaca “Šaran”.

Kako saznaje “Blic”, Aleksandru je iz centra grada taksista dovezao do autobuske stanice u blizini Mosta slobode.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je taksista saslušan tokom potrage za Aleksandrom i da je potvrdio da je do mosta dovezao devojku koja je odgovarala njenom opisu, ali da ni jednog trenutka nije pomislio da može išta sebi nažao da učini jer u to doba vikendom imaju puno vožnji na toj relaciji.

– Mladi koji žive na sremskoj strani grada često se u sitne sate vraćaju kući, ali nemaju dovoljno para da plate vožnju do Sremske Kamenice, Ledinaca, Beočina i drugih mesta, pa samo siđu kod mosta i sačekaju autobus u željenom smeru – objašnjavaju nam u jednom novosadskom taksi udruženju uz napomenu da nema šanse da se bilo koji taksista zaustavi baš na mostu, kao što su počele da kruže priče po društvenim mrežama da se upravo to desilo i da je Aleksandra direktno iz taksija prešla ogradu i bacila se u Dunav.

U Novom Sadu vladaju muk i neverica zato što je sugrađanka Aleksandra Božić (20) izvršila samoubistvo, a prijatelji i rodbina pale sveće i ostavljaju cveće na delu Mosta slobode odakle je skočila u Dunav.To je sve i ispričao u policiji – kažu u udruženju taksista.

Aleksandra Božić biće sahranjena sutra u 15 časova na groblju u Petrovaradinu, a njeni prijatelji i rodbina počeli su da se opraštaju od nje i putem društvenih mreža jer je njen fejsbuk profil promenjen u memorijalni.

Niko od njih i dalje ne može da poveruje da je reč o Aleksandri za koju imaju samo reči hvale. O njoj pričaju da je bila vesela devojka, puna duha, te da je prošle godine upisala srpsku književnost na Filozofskom fakultetu, a pre samo mesec dana položila je i prijemni za Fakultet tehničkih nauka – Odsek saobraćaj i transport.

Luka Božić

Nju su na Institutu za sudsku medicinu identifikovali otac i stric.

Autor: Blic.rs

6
Komentari:

3 Komentara
3 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
5 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Vojkan

Šta se dešava sa ovom omladinom?
U “moje” vreme preživesmo i inflaciju i bombardovanje, pa se nismo poubijali.

Kakve li probleme imaju ova današnja deca, pitam se…..hm?

Gang

Šta oni proživljavaju ne mogu ni da zamislim, znam da je ta inflacija bila odlična spram sadašnjeg stanja u društvu!

Backa

Inflacija bila odlicna?Kad si za platu mogao da kupis cokoladu i 100 grama kafe.Nego drugi su razlozi sto omladina danas dize ruku na sebe.

Dajanica

Nisu radili dobiju sve na gotovo…pa kad se pojavi nazovi “problem” oni se ubijaju… sta da je podstanar i da ima dvoje dece i platu od 30hilj. I treba to da progura… zao mi je naravno svakog coveka koji umre… ali najlakse je dici ruku od svega…

brana

Jadna devojko, pred tobom je bio zivot a sta si ti odabrala I ZASTO.JADNI TVOJI RODITELJI, mirno pocivaj.

Gang

Nek počiva u miru, Bog dragi nek joj oprosti i primi u raj! Laka joj crna zemlja!