U Novom Sadu vladaju muk i neverica zato što je sugrađanka Aleksandra Božić (20) izvršila samoubistvo, a prijatelji i rodbina pale sveće i ostavljaju cveće na delu Mosta slobode odakle je skočila u Dunav.

Nakon dvodnevne pretrage Dunava, pripadnici specijalnih ronilačkih jedinica Žandarmerije pronašli su juče oko 19 sati Aleksandrino telo u vodi u Petrovaradinu, kod Udruženja ribolovaca “Šaran”.

Kako saznaje “Blic”, Aleksandru je iz centra grada taksista dovezao do autobuske stanice u blizini Mosta slobode.

Iz izvora bliskih istrazi saznajemo da je taksista saslušan tokom potrage za Aleksandrom i da je potvrdio da je do mosta dovezao devojku koja je odgovarala njenom opisu, ali da ni jednog trenutka nije pomislio da može išta sebi nažao da učini jer u to doba vikendom imaju puno vožnji na toj relaciji.

– Mladi koji žive na sremskoj strani grada često se u sitne sate vraćaju kući, ali nemaju dovoljno para da plate vožnju do Sremske Kamenice, Ledinaca, Beočina i drugih mesta, pa samo siđu kod mosta i sačekaju autobus u željenom smeru – objašnjavaju nam u jednom novosadskom taksi udruženju uz napomenu da nema šanse da se bilo koji taksista zaustavi baš na mostu, kao što su počele da kruže priče po društvenim mrežama da se upravo to desilo i da je Aleksandra direktno iz taksija prešla ogradu i bacila se u Dunav.

U Novom Sadu vladaju muk i neverica zato što je sugrađanka Aleksandra Božić (20) izvršila samoubistvo, a prijatelji i rodbina pale sveće i ostavljaju cveće na delu Mosta slobode odakle je skočila u Dunav.To je sve i ispričao u policiji – kažu u udruženju taksista.

Aleksandra Božić biće sahranjena sutra u 15 časova na groblju u Petrovaradinu, a njeni prijatelji i rodbina počeli su da se opraštaju od nje i putem društvenih mreža jer je njen fejsbuk profil promenjen u memorijalni.

Niko od njih i dalje ne može da poveruje da je reč o Aleksandri za koju imaju samo reči hvale. O njoj pričaju da je bila vesela devojka, puna duha, te da je prošle godine upisala srpsku književnost na Filozofskom fakultetu, a pre samo mesec dana položila je i prijemni za Fakultet tehničkih nauka – Odsek saobraćaj i transport.

Luka Božić

Nju su na Institutu za sudsku medicinu identifikovali otac i stric.

Autor: Blic.rs

8 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vojkan
07/08/2018 00:05

Šta se dešava sa ovom omladinom?
U “moje” vreme preživesmo i inflaciju i bombardovanje, pa se nismo poubijali.

Kakve li probleme imaju ova današnja deca, pitam se…..hm?

Gang
07/08/2018 14:37
Reply to  Vojkan

Šta oni proživljavaju ne mogu ni da zamislim, znam da je ta inflacija bila odlična spram sadašnjeg stanja u društvu!

Backa
09/08/2018 07:44
Reply to  Gang

Inflacija bila odlicna?Kad si za platu mogao da kupis cokoladu i 100 grama kafe.Nego drugi su razlozi sto omladina danas dize ruku na sebe.

Dajanica
07/08/2018 15:42
Reply to  Vojkan

Nisu radili dobiju sve na gotovo…pa kad se pojavi nazovi “problem” oni se ubijaju… sta da je podstanar i da ima dvoje dece i platu od 30hilj. I treba to da progura… zao mi je naravno svakog coveka koji umre… ali najlakse je dici ruku od svega…

Jedna majka
09/10/2020 20:53
Reply to  Dajanica

Dajanica nesudite tako. Posebno ako imate djecu nesudite na takav nacin nego se.molite Bogu da tako nesto nikad nedocekate.

brana
07/08/2018 07:04

Jadna devojko, pred tobom je bio zivot a sta si ti odabrala I ZASTO.JADNI TVOJI RODITELJI, mirno pocivaj.

Gang
07/08/2018 14:35

Nek počiva u miru, Bog dragi nek joj oprosti i primi u raj! Laka joj crna zemlja!

Jedna majka
09/10/2020 20:52

Iskreno saucesce porodici. A majci da Bog dragi da snagu. Za roditelja nema gore
I sama sam majka koja prolazi kroz isto. Majka koja je izgubila sina proie dvije sedmice. Nepostoje rijeci utjehe za ovakav bol. Neka vam je svima Bog dragi uz vas.