NOVI JEZIVI DETALJI MASAKRA: Dečaci gledali kako im otac ubija majku, baku i deku!

       
Kurir

Krvavi pir Gorana Jankovića, tokom kojeg je ubio svoju suprugu Mirjanu Janković, njenog oca Branislava i majku Nadu Pajić, gledala su njihova deca, saznaje Kurir.

Naime, stariji dečak koji ima 10 godina je video kako mu otac ubija majku, a potom i baku i deku, a onda je pozvao ujaka Mladena Pajića, brata ubijene Mirjane.

Mladen je došao u kuću, zatekao horor scenu i o svemu obavestio policiju. Mlađi sin, koji inače ide u vrtić je takođe u trenutku horora bio u kući.

Mirjana je inače Gorana prijavila za nasilje u porodici 11. maja, pa mu je izrečena zabrana prilaska do 12. juna. Ona je odmah potom sa decom otišla kod roditelja, gde je on jutros rano upao i sve troje ih ubio.

Podsetimo, Mrijana Janković (32) iz Novog Sada pronađena je mrtva zajedno sa roditeljima Branislavom i Nadom Pajić u porodičnoj kući u novosadskom naselju Telep.

Za ovaj monstruozan zločin osumnjičen je njen suprug Goran Janović, za kojim traga policija.

Autor: Kurir.rs-nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Davor
24/05/2019 14:48

Zabrana prilaska je najveca glupost koja je ikada izmisljena, kakva je to kazna, ako niko ne kontrolise i ne prati lice kome je ta kazna izrecena? Ako sam prijavljen za nasilje u porodici i izrecena mi je kazna ( koja nije pod nicijim nadzorom ) ta kazna treba u najmanju ruku da se preinaci minimum u kaznu kucnog pritvora na najmanje 3 meseca. I to je kazna do cijeg izvrsenja mora odmah doci, da se ne bi dalo okrivljenom licu vremena da opet pokusa ili ugrozi porodicu. Pod hitno menjati nacine izvrsenja odredjenih kazni. Stop nasilju !