Britanski producentski dvojac One Bit, koji u Novi Sad donose svoje energične hitove, “My Way” sa Noah Cyrus i “Between You and Me” sa Louis predvode elektronski program program Velike OPENS poklon žurke, a uz njih će posle ponoći nastupiti i beogradski dvojac Divolly & Markward.

Zbog velikog interesovanja, danas je pušten još jedan kontigent karata za parter pod nazivom “parter after 1.30h”. Te karte omogućavaju ulazak na SPENS isključivo posle 1.30 časova izjutra (svako ko se pojavi ranije, neće moći da uđe).

Budući da su karte podeljene, a da publiku interesuju različiti muzički pravci, ideja OPENS-a bila je da obezbede mesto na žurci i oni koje interesuje elektronski deo programa – One bit i beogradski dvojac Divolly & Markward. Ranije te večeri će, pored pomenutih izvođača, nastupiti i Sara Jo, Bojana Vunturišević, Dubioza kolektiv i Killo Killo Banda.

Novi Sad je u 2019. godinu ušao sa 365 dana za nove prilike i mogućnosti za energiju mladih, kreativnost i inovacije koje se pre svega vide kroz kulturni, politički, ekonomski, društveni život Novog Sada i brojne omladinske programe.  Tokom 2019. godine OPENS je postao sinonim za otvorena vrata kroz koja su transfer energije, znanja, iskustva, informacija, ojačali kapacitete mladih ljudi. Zahvaljujući tituli Omladinske prestonice Evrope, veliki broj organizacija posvećenih mladim ljudima je realizovao značajan broj projekata, uz podršku volontera i, na prvom mestu, Novosađana svih uzrasta, bez čije dobre energije ni jedan događaj ne bi imao smisla. Velika zimska OPENS žurka biće održana upravo u želji da veliki broj pokrenutih projekata postane i ostane novosadska tradicija.

Iz tog razloga izuzetno nas raduje što su za samo dve nedelje podeljene sve karte za Veliki OPENS poklon koncert.

Poznat je ceo program OPENS poklon koncerta, koji će biti održan 14. decembra u velikoj dvorani SPENS-a u Novom Sadu. Evropska koncertna atrakcija i globalno najuspešniji bend sa Balkana, Dubioza kolektiv, predvodiće program OPENS žurke, čime će uz ogroman naboj pozitivne energije biti proslavljena godina mladih u Novom Sadu! Na koncertu organizovanom u ime proslave godine titule Omladinske prestonice Evrope do ranih jutarnjih sati atmosferu će dovesti do usijanja i jedna od najaktuelnijih pop pevačica domaće scene, Bojana Vunturišević i hitmejkerka zlatnog dodira Sara Jo, te beogradski dvojac Divolly & Markward, kao i novosadski roots-reggae heroji Killo Killo banda.

Budući da su svi kapaciteti popunjeni, apeluje se na posetioce da dođu na vreme. Ukoliko se prostor u potpunosti ispuni, iz bezbednosnih razloga nećemo biti u prilici da pustimo ljude iako dodju sa kartama.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments