U sklopu “Festivala ljubavi” održaće se i prezentacija argentinskog tanga “Novi Sad pleše tango” na Trgu slobode, danas, 19. februara s početkom u 18 časova.

Ovom prilikom, predstavnici plesnog udruženja “Todo Tango” svim zainteresovanim posetiocima pokazaće osnovne korake tanga, a potom će svi prisutni i zaplesati ovaj senzualni i romantični ples.

Ovo je samo jedna od aktivnosti u skloipu festivala koji će trajati sve do 23. februara. Za sam kraj festivala organizatori su pripremili “Vikend legendarnih novosadskih ugostitelja”, 22. i 23. februara, kada će o svom životu i radu pričati upravo neki od njih, a o onima koji više nisu sa nama govoriće članovi njihovih porodica. Tom prilikom posetioci festivala moći će da degustiraju neke od specijaliteta najpoznatijih novosadskih birtija.

Više o celokupnom programu i svim informacijama u vezi sa festivalom, možete da se informišete na sajtu http://communications.rs/love2020/, na Fejsbuk stranici Festival ljubavi Novi Sad i na Instagram profilu festival_ljubavi.

“Festival ljubavi” organizuju kompanije Udruženja “Subsidium”, HBO Color Media Events, kompanije Color Media Communications i “Ninamedia”, uz podršku Grada Novog Sada. Prijatelji festivala su: kompanija Coca-Cola sa brendom Fuzetea, Mars sa brendovima Orbit i Pedigree, Heineken (Zaječarsko pivo), MOL i Bambi.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments