Novi Sad stao “rame uz rame” sa evropskim gigantima: Prvi u regionu pokrenuo digitalnu platformu

Digitalna platforma TvojGrad, na kojoj od danas svaki sugrađanin može da predlaže, odlučuje i diskutuje o pitanjima javnog značaja danas je zvanično pokrenuta.

Tim povodom Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozvao je sve Novosađane da učestvuju u radu platforme i izraze svoje mišljenje, sugestije i stavove.

-Novo doba donosi nove izazove i traži nova rešenja i zato je Novi Sad, prvi u regionu, pokrenuo digitalnu platformu https://tvojgradnovisad.rs/ , te tako stao “rame uz rame” sa evropskim gigantima kao što su Brisel, Pariz i London. Na ovoj platformi od danas svaki sugrađanin može da predlaže, odlučuje i diskutuje o pitanjima od javnog značaja. Svi predlozi koje primimo preko platforme TvojGrad će biti razmatrani, a oni za koje postoje uslovi za realizaciju biće i predloženi za budžetsko finansiranje od strane Grada. Novosađani, niko bolje od vas ne zna šta je našem gradu neophodno i zato vas sve pozivam da učestvujete u radu platforme TvojGrad, jer vaše mišljenje znači- napisao je  Vučević na svom instagram profilu.

nsuzivo.rs

Tagovi:

Podeli vesti:
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti