Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Oko 400 dece dnevno trenira u ovom sportskom centru, a grad i pokrajina ulažu 45 miliona dinara

Prvotimci i omladina koji treniraju na Sportskom centru “Vujadin Boškov” u Veterniku dobiće najsavremeniji teren do kraja godine koji će pomoći da stasaju generacije novih asova, nakon što će biti ponovo renoviran nakon 15 godina.​

Oko 400 dece dnevno trenira u ovom sportskom centru, a uslove za napredovanje obezbedile su Pokrajinska vlada i Grad Novi Sad koji će u njega uložiti 45 miliona dinara.​ Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević istakao je da će se na terenu naći najmodernija veštačka podloga, ograda i reflektori.​

Vučević: Na terenu će se naći najmodernija oprema

-Mislim da smo svi prepoznali da je Sportski centar “Vujadin Boškov” zaslužio da ima terene kao što sam slušao da imaju u Holandiji, da imaju najbolju veštačku podlogu. Ovo je još jedna kockica u zajedničkom mozaiku Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada gde smo sve sarađivali i siguran sam da nas još stvari očekuje- izjavio je gradonačelnik.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović najavio je da će teren 5 na kompleksu “Vujadin Boškov” biti potpuno uređen i koliko će to značiti da se više termina treninga održava tokom dana.

Mirović: Vojvodina je klub sa velikom tradicijom; foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Vojvodina je stari klub sa velikom tradicijom, a svi koji živimo u Novom Sadu imamo obavezu, bez obzira ko za koji klub navija, da pomognemo “Vojvodinu” da i u budućnosti stvara velikane- istakao je Mirović.

Ivona Karan

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Detelinarac
07/07/2021 09:03

Nek mi neko navede 5 igraca koje je licno Vojvodina izbacila, dakle ono od petlica do seniora??? Ja iskreno ne znam ni jednog u poslednjih 10 da ne kazem 20 godina….. i ovi sto su otisli iz A tima Vojvodine su dosli sa strane, nema Vosa nikakvu “proizvodnju” igraca…. tuzno ali istinito….