Tomislav Lovreković, Foto: Privatna arhiva / Borislav Novaković, Foto: kurir.rs

“Dok Bora Novaković, nekadašnji potrčko rumskih kriminalaca i protočni bojler preko kojeg su oprani milioni dinara iz gradskog budžeta Novog Sada u vreme kriminalne žute vlasti, poziva na TV duel gradonačelnika Miloša Vučevića, mogao bi da odgovori na pitanje zašto on sam ne sme da pristane na intervju sa mnom”, kaže za Nacionalist.rs novinar Tomo Lovreković.

Neobično je da ova „junačina“ proziva druge, a sam beži od pitanja koja mu se ne sviđaju. Jasno mi je da je kao polupismena marginalna politička ličnost, usled nejazežljivog ega i preterane sujete, navikao na plaćeni PR prostor gde drugi pišu odgovore na podobna pitanja, ali me zanima kakav je to tobožnji opozicioni lider koji beži od medijskog prostora? – kaže Lovreković, koji ističe da je više puta kontaktirao Boru Novakovića sa zahtevom za intervju, ali da je svaki put ili odbijen ili ignorisan.

“Spreman sam da mu pitanja dostavim u pisanoj formi i da njemu i plaćenim „ekspertima“ ostavim nedelju dana da smisle odgovore. Nisam siguran na koji bi način objasnili to što prozivaju Vučevića da je u društvu poštenih ljudi na fotografijama, dok je on bio vodonoša Borovici i sličnim tajkunima godinama, ali verujem u njih. Verujem da će i on i Narodna stranka biti zahvalni na besplatnom prostoru koji im se nudi za promociju nadaleko im čuvenog poštenja i doslednosti!” – zaključuje naš sagovornik.

Autor: Nacionalist.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments