Foto: Printscreen

Iako je to i zvanična uređivačka politika portala 021, perjanica tog medija Žarko Bogosavljević posebno se ističe u senzacionalističkim i zlonamernim tekstovima koji napadaju grad, investicije i rezultate novosadskih vlasti.

Ekstremni komunista, lažni moralista i navodni pravdoljubac Bogosavljević, međutim, dok piše o izmišljenim korupcionaškim aferama, prećutkuje svoju ličnu: da je za masnu fantomsku platu u JKP Informatici radio u ljotićevskim “Novinama novosadskim” i kao plaćenik hvalio nacionalističku Treću Srbiju. Njegove nekadašnje kolege ističu da je dobijao i masne apanaže na ruke kao bonus zbog preterane lojalnosti toj desničarskoj organizaciji, a da je otpušten zbog elementarne nepismenosti.

Ipak, kako NS Uživo ekskluzivno saznaje, prljava kampanja Bogosavljevića protiv napretka Novog Sada nije samo redakcijski zadatak, već i licemerni pokušaj da medijskim reketom opet dođe do izmišljenog radnog mesta u javnom sektoru u zamenu za tišinu!

– Smatrali smo Bogosavljevića junakom naše borbe, dok nismo saznali da preko više linija pokušava da se proda naprednjacima. On je slao poruke da je spreman da obustavi napade ako ga uhlebe i prikače na državnu sisu. Užasno smo razočarani – kaže za NS Uživo jedan od vođa novosadskih blokada koji je želeo da ostane anoniman i koji od tada izbegava Bogosavljevića.

On dodaje da mu je mala satisfakcija što su naprednjaci glatko odbili “crvenog novinara”, nakon čega je ovaj besno rešio da pojača ličnu fabriku laži.

Radno mesto je dakle, očigledno, cena ideala drugosrbijanskih prvoboraca

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Erzi11
07/02/2022 14:04

Nisam sns-ovac ali se vidi po ovom mamlazu Zarku Bogosavljevicu da je ucenjivac. Samac bez kučeta i mačeta sa ozbiljnim traumama iz detinjstva…

Zoran
07/02/2022 14:05

Ovo je najodvratniji lik iz Novog Sada, ne vole ga ni roditelji. Da se razumemo nemam ništa protiv 021 ali imam protiv ovog šljama Žarka Bogosavljevića 🙂