Konferencija – Biznis priče održaće se 5. i 6. aprila 2023. u Kongresnom centru Master u Novom Sadu. 

Revolucija koja je nastala kroz podcast sada se prenosi na konferenciju, jer će predavači biti neki od najpoznatijih gostiju podkasta „Biznis priče“. Vodeći stručnjaci iz Srbije i regiona, govoriće o biznisu, o svojim poslovnim počecima, o trendovima, kao i kakvi nas to poslovni izazovi očekuju u ovoj godini i kako se što bolje pripremiti i odgovoriti na njih. Teme predavanja na konferenciji su raznolike, a neki od potvrđenih govornika su Vladimir Đukanović (Filozof sa Wall Streeta), Ajdin Brković (Monetize ad), Branko Babić (Phi Academy/Preduzetnik godine), Dragan Vojvodić (Sendler), Milena Đuričić (Videomite), Milan Mandarić (Sanmina), Nemanja Antić (Military shop) i mnogi drugi.

Umrežavanje, kreativno razmišljanje i donošenje odluka biće na vrhu dnevnog reda i to kroz diskusije i radionice sa stručnjacima. Učesnike očekuje preko 20 predavača, 500 preduzetnika iz regiona, i dve velike žurke. Konferencija je namenjena svima koji žele da nauče nešto novo o biznisu kao i da se povežu sa potencijalnim partnerima ili klijentima.

– Pitao sam se zašto u Srbiji ne postoji biznis konferencija sa zanimljivim gostima, organizovanim umrežavanjem i dobrim provodom. Odgovor nisam našao i zato sam odlučio da napravim baš takvu konferenciju – Vladimir Stanković, osnivač Biznis priča

Karte za konferenciju je moguće kupiti do 20. marta odnosno do popunjavanja kapaciteta. Link za kupovinu ulaznice: https://biznisprice.com/konferencija/

Konferencija „Biznis priče“ organizuje se uz podršku ,,BIT Event-a“. Pokrovitelji konferencije su Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam kao i Grad Novi Sad.

Više informacija o predstojećoj konferenciji možete pronaći na web stranici: https://biznisprice.com/konferencija/

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments