Foto: Arena Cineplex

Arena Cineplex poklanja svojim posetiocima Super subotu, 22. aprila kada će tokom celog dana cena ulaznica za sve filmove iznositi 200 dinara. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa. Zbog velikog interesovanja rezervacija nije moguća.

Super bioskopski dan postao je tradicionalno omiljena akcija fanova Arene Cineplex koju centralni novosadski multipleks organizuje nekoliko puta godišnje.

Publika će imati priliku da pogleda najaktuelnije naslove po specijalnoj ceni. Samo neki od filmova u kojima će uživati naši posetioci tokom ovog super bioskopskog dana su najnoviji film sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi “Izazov”, ljubitelji domaće kinematografije moći će da pogledaju filmove „Indigo Kristal” i „Munje: Opet!”, a na repertoaru će se naći i akcioni film sa jednom od najboljih uloga Kijanu Rivsa „Džon Vik 4″, priča o legendarnoj patici koja je oduševila Džordana i “spasila” Najk sa Metom Dejmonom i Benom Aflekom „AIR”, duh legendarne igre na velikom platnu „Dungeons and Dragons: Odanost među lopovima”, horor inspirisan spisima iz stvarnog života oca Gabrijela Amorta, glavnog egzorciste Vatikana „Papin egzorcista” sa Raselom Krouom u glavnoj ulozi i mnogi drugi. Najmlađi posetioci će uživati u najnovijem crtaću “Princeza Late i čarobni vodeni kamen”, avanturi inspirisanoj čuvenom igricom „Super Mario braća film”, “P’astanjan i tri njušketara”, kao i dogodovštinama u najpoznatijem muzeju na svetu pod nazivom „Mačke u muzeju”.

Kako bi bioskopski doživljaj bio potpun, Arena Cineplexx nudi i specijalni Super kombo koji podrazumeva srednje kokice i točeni sok 0,5L po ceni od samo 250 dinara.

Detaljan repertoar možete pogledati na sajtu www.arenacineplex.com a zbog velikog interesovanja, ulaznice nije moguće rezervisati nego će isključivo biti omogućena prodaja na blagajnama Arene Cineplex.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments