Originalno koncipirana i dizajnirana igraonica  TIME2PLAY  predstavlja savršeno mesto za svakodnevnu igru i rođendansku zabavu mališana. Ambijent je podređen deci i oni su osnovna inspiracija svih sadržaja.

Dozvolite timu igraonice TIME2PLAY da rođendan Vašeg deteta učini interesantnim i posebnim. Stvorite nezaboravne uspomene zajedno.

Igraonica je stvorena za najmlađe, a bajkovito uređen prostor na 260m2 raspolaže velikim brojem različitih sadržaja neophodnim za kvalitetnu i bezbednu igru mališana uzrasta od jedne do deset godina starosti, stručno i ljubazno osoblje, samo su neke od prednosti koje nudi ovo mesto. Animatori čuvaju, ali i zabavljaju decu, kako na rođendanima, tako i preko dana tokom njihovog igranja.

Kada poželite kratak predah i nekoliko trenutaka samo za sebe, u okviru igraonice TIME2PLAY nalazi se kafe. Dok se deca igraju roditelji mogu da uživaju u vrhunskoj kafi, omiljenom piću, besplatnom WiFi-u, ali i dobroj muzici. Enterijer  kafeterije predstavlja savršen spoj modernog, ali toplog prostora. Sam prostor kafea može da primi više od 60 ljudi.

Ne propustite akciju u julu i avgustu od 30% na zakup rođendaonice i među prvima priuštite vašim mališanima rođendan za pamćenje!

Mesto gde se cela porodica zabavlja i odmara, dođite i posetite TIME2PLAY na Novom naselju u ulici Anđe Ranković broj 9!

Autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments