Udruženje građana “Novosadski kutak“ i Mesna zajednica “Slana bara“ pripremili su celodnevni program za decu “Novogodišnja čarolija“ za 28. decembar sa početkom u 10 časova u Sportskom centru “Slana bara“.

Deca će uživati u čak četiri predstave i to: Upalimo reflektore – “Dve novogodišnje jelke“ (10 časova), Mađioničar Volare – “Magiju zeca vole sva deca“(11 časova), Studio Željko Veseljko – “Majmun Miša u Zemlji slatkiša“ (14 časova) i Nadateatar – “Кad porastem biću Deda Mraz“ (14:40 časova).

Ovaj nesvakidašnji događaj tačno u 12 časova upotpuniće i radionica “Najlepša novogodišnja jelka“ u okviru programa Slanobarska maštaonica, a koji Mesna zajednica “Slana bara“ organizuje već sedmu godinu zaredom.

Na taj način sprovodi se Кulturna strategija Grada za decentralizaciju kulture, a najmlađi Slanobarci se u okviru radionica upoznaju sa kreativnim izražavanjem kroz različite stilove umetnosti. Deca će zajedno ukrašavati jelke i time pokazati da su najlepša dela ona koja se rade timski, a gledajući na različitost kao nešto što krasi njihovo mesto i grad u kojem žive.

“Novogodišnja čarolija“ završiće se Novogodišnjim koncertom, pa će tako najmlađe sugrađane zabaviti fenomenalni dečiji kompozitor i tekstopisac Branimir Rosić – čiji će koncert “Avanture Banetove leteće gitare“ početi u 15:30 časova.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments