Zbog velike zainteresovanosti publike, ulaznice su u prodaji na Biletarnici SNP-a od 13. decembra.

Opera Srpskog narodnog pozorišta priprema Novogodišnji koncert ROK OPERA, u petak 12. januara 2018. godine, na sceni „Jovan Đorđević“ s početkom u 20 časova.

Novogodišnji koncert ROK OPERA organizovan je u zajedničkoj saradnji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta. Na programu iznenađenja biće zastupljeno 17 antologijskih muzičkih hitova pop i rok grupa čija su imena uvrštena u enciklopedije svetske i domaće muzičke scene 20. veka.

Novogodišnjim koncertom će se odraziti duh autora, čija su imena ušla u rokenrol kuću slavnih, i vremena kada su nastali neprevazićeni hitovi i himnični refreni koji su se prenosili od 70-ih godina na ovamo.

U spoju muzičkih žanrova roka, džeza i opere, a u interpretaciji Novosadskog Big Benda i Hora i Orkestra Opere SNP-a, na početku godine, novosadskoj publici biće predstavljen još jedan ekskluzivni koncertni program.

Dirigent i autor muzičkih aranžmana je Fedor Vrtačnik, umetnički rukovodilac Novosadskog Big Benda, a nastupaju Danka Adamov, Renata Starović Petošević, Maja Andrić, Dragana Keler, Zoran Šandorov, Vojislav Malešev, članovi Hora Opere SNP-a. Hor je pripremila Vesna Kesić Krsmanović, a koncert režijski postavlja Katarina Mateović Tasić. Koncert traje oko 90 minuta.

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments