Uspešno je završena prva Novosadska cvetna pijaca. Naši sugrađani i sugrađanke su iskoristili vikend da nabave sadnice i cveće za svoju terasu i baštu, probaju zdrave proizvode i uživaju u maštovitim rukotvorinama. Pokret gorana Novog Sada, kao organizator, i svi izlagači koji su nastupili se zahvaljuju posetiocima na poverenju uz poziv da se ponovo okupe 09. i 10. oktobra na platou ispred SPENS-a.

U sklopu događaja, planirano je i prikupljanje donacija u humanitarne svrhe za Lanu Jovanović i Ivu Milenkovski.

Manifestacija će pored izlagača sa cvećem, sadnicama i opremom za hortikulturu biti upotpunjena sa izlagačima meda i zdravstveno-bezbedne hrane kao i sa izlagačima koji su kreativci, umetnici i bave se izradom starih zanata.

Novosadska cvetna pijaca je jedna od aktivnosti kojom obeležavamo 30 godina “Novosadskog proleća”, 60 godina rada Pokreta gorana, a deo je projekta koji je podržala Gradska uprava za privredu.

Mole se svi posetioci “Novosadske cvetne pijace”, da pravilno nose maske za lice i da održavaju rastojanje od 1,5 metra, kako bismo svi bili bezbedni.

Takođe, možete nas pratiti i preko našeg sajta (http://pokretgorana.org.rs/), Fejsbuk stranici (https://www.facebook.com/pokretgorana/), instagram profila kao i u medijima.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments