JKP Novosadska toplana Novi Sad će danas, 3. oktobra, početi sa postupkom vršenja toplih proba.

Tople probe trajaće do zvaničnog početka grejne sezone 2018/2019. godine, kako bi korisnicima usluga tokom prelaznog perioda bili obezbeđeni topli domovi i poslovni objekti.

Novosadska toplana moli korisnike da do dana zvaničnog početka grejne sezone ne upućuju reklamacije na kvalitet usluge grejanja. Zbog složenosti tehničkog sistema, svi raspoloživi resursi Novosadske toplane maksimalno su angažovani na aktivnostima toplih proba radi obezbeđivanja adekvatne isporuke toplotne energije za grejanje.

Tokom trajanja toplih proba korisnici treba da obrate pažnju na ispravnost i funkcionalnost kućnih instalacija, i da se, u slučaju curenja na istim, obrate nadležnoj službi Preduzeća na broj telefona 4881-105. Zbog hitnosti intervenicije korisnicima je broj na raspolaganju 24 sata i isključivo za ovu vrstu prijave.

Za sve ostale informacije korisnici se mogu obratiti besplatnim pozivom na broj 0800-100-021 ili pozivanjem brojeva 423-712 i 420-853 Odseka za odnose s potrošačima, ili doći lično u prostorije Odseka u ulici Vladimira Nikolića broj 1, radnim danima od 7 do 20 časova i subotom od 8 do 13 časova.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Sosa
03/10/2018 15:43

Grejna sezona treba da počne kada je temperatura niska, i hladno u stanovima! Punih 5 meseci se ima za remont i pripremu za novu grejnu sezonu. Zar je to malo? Toplana je tu zbog nas, a ne mi zbog nje!