Novosadski karate klub nastavlja sa osvajanjem medalja

       

U tehničkoj organizaciji karate kluba Juko-Banat iz Zrenjanina i Šotokan Karate Saveza Srbije 11. maja u Zrenjaninu je održano prvenstvo Srbije u katama i borbama za sve uzraste. Karatisti iz Novosadskog karate kluba “Šotokan 021“ nastavili su sa osvajanjem medalja.

PROČITAJTE: Karatisti kluba “Šotokan 021” osvojili šest medalja

Na održanom prvenstvu Srbije i Kohai prvenstvu Srbije u okviru Šotokan karate saveza Srbije (ŠKSS) u prelepoj Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu, kroz sistem kvalifikcija po regionima pravo nastupa izborilo je 50 karate klubova iz Srbije sa oko 650 takmičara i 900 nastupa u svim starosnim kategorijama.

U veoma jakoj konkurenciji takmičari “Šotokana 021“ uspeli su na kraju da osvoje pehar za najuspešniji klub.

 

Generalni plasman:

ŠKSS Prvenstvo Srbije:

1. mesto – “ŠOTOKAN 021” Novi Sad
2. mesto – “SPARTAK – ENPI” Subotica
3. mesto – “YUKO – BANAT” Zrenjanin

ŠKSS Kohai prvenstvo Srbije:

1. mesto – “ŠOTOKAN 021” Novi Sad
2. mesto – “YUKO – BANAT” Zrenjanin
3. mesto – “ASTRA” Beograd

“Ovo je najveći rezultat karate kluba Shotokan 021 od kako je osnovan. Rukovodstvo kluba se obavezuje da u narednom periodu podigne nivo rada na još viši nivo kao uslove za treniranje u samim salama a samim tim i kvalitet karatea. Ujedno i čestita svim svojim takmičarima na ostvarenom rezultatu”, poručuju iz kluba.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević čestitao je karate klubu ”Šotokan 021” osvajanje pehara za najuspešniji klub na prvenstvu Srbije i Кohai prvenstvu Srbije.

“Novosadski karatisti ponovo su nas obradovali medaljom, a ovoga puta pokazali su da su najbolji u Srbiji. Čestitam im ovaj najnoviji uspeh i želim im da nastave predano da treniraju, jer će tako ohrabriti i motivisati decu da se bave ovim borilačkim sportom. Novi Sad je ponosan na svoje sportiste i poštuje njihov rad, jer to su promoteri pravih vrednosti i najbolji ambasadori svog grada i svoje države”, naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments