Foto: Vladimir Mučibabić

Koliko je svima nedostajao Novosadski noćni bazar govori činjenica da su organizatori u rekordnom roku popunili sva izlagačka mesta. 

U petak, 4. juna, na Ribljoj pijaci očekuje nas 22. Novosadski noćni bazar. Izlagači dolaze iz različitih krajeva Srbije, a i ovog puta nas na tezgama očekuju neizostavna divna hrana, vina malih vinarija, kraft piva, nakit, predmeti za kuću, a sve to pomešano sa dobrim vremenom.

-Prethodna dva bazara smo radili u septembru i oktobru prošle godine, u mnogo manjem broju zbog pandemije i nismo radili na standardnom mestu, već u Domu vojske. Ljudima je jako sve nedostajalo i na satnom nivou dobijamo poruke da sugrađani ne mogu da dočekaju događaj- rekla je organizatorka Marija Radojčić za NS Uživo.

Pipolli lutke su ručno rađene lutke od prirodnih materijala; foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Jedan od izlagača biće i Pipolli, ručno izrađene lutke.

-Novosadski noćni bazar okuplja veliki broj naših sugrađana i ljudi iz okolnih mesta i zato mu se veoma radujem. Pipolli će predstaviti svoje proizvode, a posebno aktivne knjige. U odnosu na internet prodaju potpuno drugačiji doživljaj je kada kupci proizvod uzmu u ruke. Znam da oni vole, a volim i ja- rekla je za naš portal Sandra Dragosavljević, vlasnica brenda Pipolli.

Organizatori su najavili poštovanje svih epidemioloških mera, pa su tako obavezne i maske posetiocima.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
mmm
01/06/2021 19:21

stvarno sramota,,cemu onda maske ako se sve vratilo u normalu

Veki
04/06/2021 21:36

mmm
ne brini ja se vratila malo pre i niko ne nosi masku, mene sa maskom gledali kao marsovca.