Novosadski Oktoberfest 18. i 19. oktobra

       

Uz podršku Nemačke ambasade i Nemačko-srpske privredne komore, kao i grada Novog Sada, Novosadski Oktoberfest održaće se četvrti put 18. i 19. oktobra u hali Master centra Novosadskog sajma.

Kao mesto koje okuplja sve ljubitelje piva, pereca, kobasica, bavarskog duha i kvalitetne muzike, i nakon tri uspešno održana Oktoberfesta u Novom Sadu, ovaj festival postao je jedan od najposećenijih događaja u Srbiji, a po broju izvođača i gostiju iz regiona prerastao je okvire naše zemlje.

Pored piva, kobasica i pereca, očekuje vas muzički program u sklopu kog će nastupiti neka od najpopularnijih imena regiona. Glavne zvezde Novosadskog Oktoberfesta 2019 su Van Gogh, Električni orgazam, Dejan Petrović i Big Band, Jura Stublić i Film, i mnogi drugi.

Prošlogodišnjih 15 hiljada posetilaca uživalo je u raznovrsnom muzičkom performansu, popilo se preko 35 hiljada litara piva najpoznatijih pivara i stotina zanatskih, pojelo preko 5.800 kobasica, a ceo događaj je prošao bez ijedne intervencije policije i hitne pomoći.

I ove godine biće organizovan kasting za konobare i konobarice, zagrevanje pred festival uz muziku i pivo na Trgu slobode, razna takmičenja, kao što je takmičenje u držanju krigli i za muškarce i za žene, pa i “Battle of the bands” – takmičenje neafirmisanih bendova.

Sve informacije možete potražiti i na zvaničnom sajtu www.oktoberfest2019.org i Fejsbuk stranici Novosadski Oktoberfest.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Razočaranko
10/10/2019 14:34

Deo prošlogodišnjih posetilaca ove godine neće doći, zbog razočarenja ozvučenjem (sramota, sramota, sramota!!!) ali i celokupnom atmosferom i “organizacijom”! Jedan bend, kao što je Hladno pivo, toliko je bio zapravo ponižen …