Proleće je godišnje doba kome se ceo svet raduje. Početak proleća obeležiće se jedinstvenom manifestacijom “Novosadsko proleće” koje se održava od 19. do 21. marta na prvom spratu JP SPC “Vojvodina”.

Manifestacija “Novosadsko proleće” koja se u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada realizuje tačno tri decenije prepoznata je kao jedan od simbola Grada Novog Sada i sa svojim bogatim sadržajem privlači brojne izlagače i posetioce. Ove godine manifestacija se održava trideseti put, od 19. do 21. marta, na prvom spratu JP SPC “Vojvodina”.

Pokret gorana Novog Sada ove godine ima dva jubileja i dva razloga za slavlje. Jedan od jubileja je obeležavanje 60 godina postojanja Pokreta gorana, a drugi jubilej je održavanje 30. “Novosadskog proleća”.

Tokom tri dana manifestacije, okupiće se izlagači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, meda i zdravstveno-bezbedne hrane i starih i umetničkih zanata koji će predstaviti svoje proizvode. Izložbe su prodajnog karaktera, a ulaz je slobodan.

Za 30 godina postojanja manifestacije, organizuje se goranska nagradna igra i na kojoj će biti podeljeno 30 poklona za posetioce manifestacije.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments