Foto: NSBlok

Udruženje građana NS blok organizuje ove godine desetu po redu akciju besplatne razmene udžbenika za osnovnu školu. Pored udžbenika, razmena se odnosi i na lektire i školsku opremu i pribor.

Svaki početak školske godine utiče na kućni budžet i ovom akcijom naše udruženje već dugi niz godina želi da pomogne roditeljima i učenicima, kako bi obezbedili udžbenike i uštedeli novac.

Pozivaju se svi zainteresovani da se priključe ovoj akciji, tako što će poneti udžbenike, lektire i školsku opremu koju žele da razmene i podsećamo da poštuju sve mere predostrožnosti (nošenje maski, držanje propisanog rastojanja), koje su doneli Vlada Srbije i Krizni štab za suzbijanje virusa Covid-19.

Razmena će se održati u prostorijama NS blok-a, na adresi Trg Marije Trandafil 4, svakog radnog dana od 12 do 20 časova i trajaće od 31. avgusta do 11. septembra 2020.

Detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti na br. tel. 021/661-5503 i 065/580-1366. Putem mejla [email protected], Fejsbuku https://www.facebook.com/nsblok.gg ili Instagram stranice: @nsblok

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments