Foto: nsuzivo.rs

Na Limanu 2 ovih dana Parking servis ima pune ruke posla. Radi se na obeležavanju parking mesta, a mnoge sugrađane zabrinulo je da li će parking mesta, koja do sada nisu bila naplaćivana, ući u zoniranje.

Na Bulevaru cara Lazara danas je završen jedan deo parking mesta, a prethodnih dana završene su ulice Dr Ivana Ribara i parking u Blagoja Parovića.

Parking u Blagoja Parovića obeležen je pre nekoliko dana; foto: nsuzivo.rs

Stanari su bili zabrinuti da će ostati bez svojih parking mesta, međutim iz Parking servisa za NS Uživo kažu da je to redovno održavanje po nalogu Gradske uprave za saobraćaj i puteve i da neće imati veze sa naplatom.

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Branka
28/09/2021 10:36

Stanari koji su prijavljeni na Limanu II žele zoniranje jer po sat vremena kruže da bi se parkirali dok su nanjihovim mestima parkirani besplatno oni koji rade u okolini, onikoji dodju u Promenadu i oni koji sa sremske strane predju most i ceo dan dok su na poslu su besplatno parkirani. Lepo nema šta !!!

Marko Babic
28/09/2021 11:33

Uvedite nam zonu! Prvo ste nam zabranili parkiranje ispred nasih garaza, i sada vise nema mesta za parking zbog zaposlenih Promenade, NISa, Elektrovojvodine, Spensa i ostalih firmi u okruzenju! Uvedite zonu!

Limanac
28/09/2021 23:32

Molim Vas, zonirajte liman 1 i 2 cim pre!

caki
29/09/2021 09:33

Opšti zahtev svih stanovnika Limana 1 i 2 jeste da se izvrši hitno zoniranje. Trenutno stanje je neodrživo! Nije tačno da je iko od njih zabrinut zbog mogućnosti zoniranja, nego baš naprotiv. Međutim, iz nekog razloga to se ne želi učiniti iako su u više navrata podnošene inicijative nadležnim instancama.

Милан
02/10/2021 16:22

Лимани желе зону!!! Једини смо остали без зоне и на тај начин, ни криви ни дужни, претворени у неиздрживо стање са паркинг местима!!!
Уведите зону!!!