Obrušio se plafon ulaza u zgradu na Detelinari

       

Danas oko 16 časova obrušio se plafon iznad kolskog ulaza u zgradu u Ulici Branka Bajića 82 na Detelinari.

U incidentu srećom niko nije povređen, a pričinjena je znatna materijalna šteta. Stanari su nam rekli da se prvo čula velika buka, i da u prvom trenutku nisu znali čemu se radi.

Autor: nsuzivo.rs

7
Komentari:

6 Komentara
1 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
7 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Neko kome je više dosta da sve prolazi "srećom".

Znači ja bih ovo samo tako tužila, za nanijetu duševnu bol. Majmuni jedni jeftini. Jel ne smijem tuziti? A da je palo na nekoga i taj neko ostao invalid cjelog života ili preminuo nedo Bog?! Ovako jel dovoljno je reći “srećom niko nije povrijeđen” i nikom ništa. Stoko jeftina. Stoko prodanih duša. Stoko muljatorska.
Podržavam građanje te zgrade koji žive u njoj da odmah tuže investitore! To je vaše pravo! Dokaz je jasan!

Zlaja

Ajde ne drami,otpalo je nekoliko tabli STIROPORA. Kakva bre duševna bol i invaliditet ?

Zlojeb

Dobra reklama za investitora

Aki

Devedeset posto zgrada u Novom Sadu je lepljena na tacke mozete pretpostaviti sta ce se sa njima desiti!

Dragan

Ovako od strane majstora par zapazanja…Koliko se vidi po fotografijama, prva greska je sto se lepio stiropor od 10 cm na plafon…Tu bi trebalo pitati sefove gradilista i nadzor gde su gledali??? Trebalo je lepiti stiropor od 2-3cm…sasvim dovoljno za izolaciju a daleko laksi i postojaniji na plafonu. Druga greska je sto su na “gladak” beton lepili sistemom na “pogace” kako to mi majstori zovemo…Trebalo je koristiti keramicarsku nazubljenu hoblu, i celom povrsinom tretirati table(debljine od 2-3cm). ..Stedelo se i na tiplama i tu je nesumnjiva greska majstora…ali jednostavno nije sve ovo moglo da izdrzi tezinu stirpora od 10cm…Dovoljno je… Učitaj još »

Demit je nedostizan cilj

A kad prodaju, “najbolja gradnja”, posluju s gubitkom i slicne srceparajuce price. Zgrada od bloka i stiropora, ej, 1100 evra/m2!!! A zarada od 100% je malo, zato i dolazi do ovakvog fuseraja. “Graditelji” par ekselans, ko sve danas ima novac – u uredjenom sistemu ovakvi bi mogli eventualno cigle da istovaraju. BRUKA za investitora, nadzor i izvodjaca..

Manjane

E blago njima imaju izolaciju iznad prolaza…