Danas, 2. aprila počinje osma “NS bike” sezona.

Bicikli će moći da se iznajme na 13 biciklističkih stanica kod Štranda, Spensa, Železničke stanice, Srpskog narodnog pozorišta, Kampusa Univerziteta, na Detelinari (Rumenačka ulica, kod “ABC centra”, kao i ugao ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića), Novom naselju (Bulevar Jovana Dučića), Limanu III (Dom zdravlja i NIS), u Petrovaradinu (Preradovićeva ulica, kod pošte), na Beogradskom keju, Futoškoj ulici (prekoputa kasarne “Dr Arčibald Rajs”), a u toku je analiza lokacija za izgradnju još jedne, četrnaeste, biciklističke stanice.

Sve stanice su automatizovane, što znači da je iznajmljivanje bicikala omogućeno 24 sata.

Novi korisnici mogu se registrovati na blagajni “Parking servisa” u Ulici Filipa Višnjića 47 (od ponedeljka do subote), kao i na “NS bike” stanici kod Spensa (od utorka do subote), od 8 do 16 časova. Registracija podrazumeva izradu čipovane korisničke kartice po ceni od 600 dinara, što omogućava iznajmljivanje bicikala po ceni od 30 dinara za sat vremena, odnosno 170 dinara za ceo dan.

Od ove sezone korisnici mogu da se opredele i za sezonsku pretplatu (po ceni od 1.100 dinara), odnosno da svakodnevno iznajme bicikl u trajanju od dva sata.

Takođe, na internet prezentaciji “NS bike” sistema i sa Gugl prodavnice (Play Store) može se preuzeti android aplikacija koja sadrži informacije o lokacijama stanica za iznajmljivanje, pregled broja trenutno raspoloživih bicikala, kao i broj slobodnih mesta za razduživanje bicikala za svaku od stanica, u realnom vremenu.

Više informacija o radu “NS bike” sistema možete pronaći na njihovom sajtu.

autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments