Od danas za pešake ZATVORENA PARNA STRANA MODENE Evo kojom relacijom će biti omogućen prolaz

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Zbog izvođenja završnih radova na konstrukciji podzemne javne garaže u Ulici Modena, izdato je rešenje o privremenoj zabrani odvijanja pešačkog saobraćaja na parnoj strani ove ulice, koje će biti na snazi od danas, 8. septembra, pa sve do kraja godine, 31. decembra.

Trotoar će biti zatvoren na potezu od Ulice Ilije Ognjanovića do Trga slobode, zbog čega će u navedenom periodu biti zatvoreni i svi lokali na ovoj strani ulice, o čemu su zakupci blagovremeno obavešteni. Lokali koji će moći nesmetano da rade su dva ugostiteljska objekta, na početku i na kraju ulice, budući da jedino njihovi ulazi nisu obuhvaćeni proširenjem gradilišta.

Grad Novi Sad će, nakon završetka radova na izgradnji javne garaže, pristupiti parternom uređenju prostora u ulicama Modene i Ilije Ognjanovića, što predstavlja drugu fazu uređenja gradskog jezgra.

Podzemna javna garaža u Ulici Modene, površine 9.575 m², imaće kapacitet od 267 parking mesta na tri podzemne etaže, od čega je 14 mesta za osobe sa ivaliditetom i 8 za električna vozila.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Informator
09.09.2023 07:14

Odlicna slika… O ovoj firmi sam vec komentarisao da dobijaju sve tendere sto grad i drzava raspisu i bilo gde. Pokrivaju celu Srbiju a imaju dojavu pred svaki tender. Jedan brat ispituje zeljiste dok drugi radi puteve 🙂

Povezane vesti