Foto: golubica.rs

Od subote 6. marta počinje prijem zahteva za izradu NSMART mesečnih građanskih, đačkih i studentskih, kao i penzionerskih kartica za javni prevoz.

Zahtev za izradu svoje kartice možete preuzeti na sajtu preduzeća www.gspns.rs , kao i na prodajnim mestima preduzeća. Zahtev možete podneti na kioscima na platou ispred Železničke stanice, kod Futoške pijace, preko puta Limanske pijace, na Novom naselju i u Šafarikovoj ulici. Izrada ovih kartica košta 375 dinara.

Za izradu elektronskih kartica biće vam potrebni sledeći papiri:

Ako ste učenici i studenti-zahtev za izradu kartice overen u školu, odnosno fakultetu; putna isprava, indeks ili lična karta na uvid; fotografija veličine 3 x 2,5 santimetra.

Građani- čitko popunjen zahtev za izdavanje kartice, fotografija veličine 3 x 2,5 santimetra.

Penzioneri mlađi od 65 godina- čitko popunjen zahtev za izdavanje kartice, fotografija veličine 3 x 2,5 santimetra, na uvid rešenje o penziji ili ček od penzije.

Od 25. marta svi korisnici mesečnih građanskih karata, đačkih/studentskih karata i penzionerskih karata (za penzionere mlađe od 65 godina) moći će na prodajnim mestima preduzeća da kupuju mesečne dopune isključivo NSMART karticama. Važenje starih mesečnih kartica za pomenute kategorije putnika prestaje 31. marta.

Korisnici radničkih pretplatnih karata i dalje kupuju markice po starom sistemu. O početku izrade radničkih NSMART kartica javnost će biti obaveštena na vreme.

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Deký
04/03/2021 20:56

Koji su uslovi dobivanje NS SMART KARTICE osobe koji su korisnici materijalnog obezbedjenja kako mogu dobiti nssmart karticu,i da li moze dobiti?

Moja malenkost
05/03/2021 02:16

Zašto mora da bude personalizovana? Što ne možeš na bilo kom kiosku da kupiš karticu, pa je dopunjavaj kako hoćeš? Šta će stranci koji dođu da rade? A la Bus plus minus sumnjiva firma za razvoj, ugradnju i to državanje sistema.

Zvekan
08/03/2021 08:25
Reply to  Moja malenkost

Da bi mogli da te prate kuda ideš i koje linije koristiš

Branislava
05/03/2021 08:59

A porodica 3 i vise dece

Anica
06/03/2021 17:15

A šta je sa penzionerima preko 65 godina. Relacija Temerin-Novi Sad?