Od sutra kreće PRIJAVA za mesečnu parking kartu za ovih OSAM ULICA u naselju Banatić

Foto: Parking servis
Na osnovu Rešenja Gradske Uprave za saobraćaj i puteve, od 2. oktobra 2023. godine u organizovani sistem naplate parkiranja ulaze parkirališta u delu naselja Banatić:
  • Ulica Stjepana Mitrova Ljubiše
  • Ulica Jovana Hranilovića
  • Bačka ulica
  • Ulica Pariske komune
  • Rumenačka ulica (kod Doma zdravlja)
  • Ulica Paje Markovića Adamova
  • Ulica Omladinskog pokreta
  • Bulevar Jaše Tomića (od Rumenačke do Gagarinove ulice, neparna strana)
Navedena parkirališta nalaze se u režimu plave zone, bez vremenskog ograničenja. Parkiranje, po ceni od 50,00 dinara za sat vremena, može se platiti slanjem SMS-a sa registarskom oznakom na broj 8212, ili kupovinom „greb-greb” parking karte na kiosku.
Građani koji imaju prebivalište u navedenim ulicama i poseduju vozilo u vlasništvu imaju pravo na povlašćenu stanarsku parking kartu, po ceni od 200,00 dinara na mesečnom nivou. Uplata se može izvršiti, od ponedeljka 25. septembra, elektronski – korišćenjem aplikacije ePPK. Aplikaciji se može pristupiti na internet adresi www.parkingns.rs, u odeljku ePPK (https://eppk.parkingns.rs). Takođe, ctanarske parking karte izdaju se i na Blagajni JKP „Parking servis“ u Ulici Filipa Višnjića 47, od ponedeljka 25. septembra, svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova. Za regulisanje stanarske parking karte na Blagajni Preduzeća potrebno je dati na uvid ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.
Za sve dodatne informacije građani mogu da kontaktiraju JKP „Parking servis“ Novi Sad, pozivom na brojeve: 021/472-41-40 i 0800/021-104.
nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Sanja
24.09.2023 09:31

Da li ste vi normalni? Samo jos da nam naplaćujete i ulazak u zgradu.To je parkiraliste iza zgrade i samo stanari parkiraju, slepa ulica (Bul.Jaše Tomića)….

Gost
Davor
24.09.2023 11:30

Treba Novu Detelinaru zonirat pod hitnooo

Povezane vesti