Od sutra počinju radovi u delu CENTRA i SAJMIŠTA, evo do kada i kako će se vozila kretati

Foto: elements.envato.com

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad u ponedeljak, 11. avgusta, počinje radove na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Kopernikovoj ulici 56.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremena izmena režima u ulici Veselina Masleše u zoni raskrsnice sa Kopernikovom ulicom. Ispred pomenutog objekta zauzima se jedna saobraćajna traka u ulici Veselina Masleše, a saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila.

Od sutra radovi počinju i u Dunavskoj ulici ispred kućnog broj 35

Radovi na rekonstrukciji šahta, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, određuje se privremena izmena režima saobraćaja u zoni radova.

Za vreme izvođenja radova na šahtu, za potrebe obezbeđenja gradilišta, biće zauzet deo saobraćajne trake uz gorenavedeni objekat (kućni broj 35), dok će se saobraćaj u ovom delu Dunavske ulice odvijati uz naizmenično propuštanje vozila i ograničenje brzine kretanja vozila na 30 km/h.

Privremena izmena režima saobraćaja trajaće do 25. septembra.

Iz “Toplane” mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti