Odbrojavanje: BIG NAGRAĐUJE 100.000.000. POSETIOCA!

       

Nakon uspešnih pet godina postojanja tokom kojih je novosadski BIG šoping centar osvojio srca svojih posetilaca i postao omiljeno mesto za šoping i zabavu, ovih dana se priprema veliko iznenađenje!

BIG očekuje, ni manje, ni više, nego jubilarnog 100.000.000. posetioca. Da, da, dobro ste pročitali – sto milionitog! Naravno, kao pravi domaćin, šoping centar će srećnom posetiocu pripremiti i sjajnu nagradu, poklon vaučer na 50.000 dinara.

Pored sjajne ponude u preko 100 prodavnica, savremenog bioskopa, dečje igraonice i drugih zabavnih sadržaja koji se ogrnanizuju, u okviru BIG-a nedavno je otvoren i ekskluzivni restoran Nacionalna klasa by Vojvodina. Takođe, tokom zimske sezone posetiocima je na raspolaganju i veliko klizalište na otvorenom, svakog dana od 10 do 22 sata. Prava zimska čarolija, za velike i za male.

Od samog početka svog rada BIG je posetiocima pružao kvalitetno i prijatno iskustvo kupovine tokom koje na preko 40.000 m2 mogu da pronađu sve što im je potrebno. Uz to, centar poseduje i veliki parking što je velika prednost za sve goste koji neretko dolaze iz raznih krajeva Vojvodine, ali i drugih delova Srbije.

Inovacije su svakako važna stavka u radu – tako je BIG pre nekoliko godina uveo i autobusku liniju broj 17 koja posetioce svakog dana vozi od centra Novog Sada do šoping centra i nazad. Takođe, ovo je i prvi pet friendly objekat ove vrste u Vojvodini.

Sve ovo su samo neki od razloga zbog kojih posetioci tradicionalno biraju i najviše vole kupovinu u BIG-u. Možda ste baš vi 100.000.000. posetilac koji će ovih dana ušetati i osvojiti sjajnu nagradu. Srećno!

Autor: nsuzivo.rs/Promo

2
Komentari:

2 Komentara
0 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
2 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Marko

Jel ste se vi to malo …. zabrojali

Farba nas ko kako stigne

Mene samo zanima gde se tacno broje posetioci, kome mazu oci?! Jel to ima neki skriveno brojac na ulazima koji broji osobe koje prodju kroz vrata?!