Imala je sve što je želela. Bila je srećna što je upisala drugi fakultet ove godine. Planirali smo letovanje. Ne razumem zašto se ubila…

Ovako je ispričao Luka (25), stariji brat Aleksandre Božić (20), mlade Novosađanke koja se u noći između petka i subote ubila skokom sa Mosta slobode.

Kako je “Blic” pisao, Aleksandra je nestala u noći između petka i subote, a prema rečima očevidaca, devojka koja je odgovarala njenom opisu skočila je sa Mosta slobode oko dva sata posle ponoći.

Nakon dvodnevne pretrage Dunava, pripadnici specijalnih ronilačkih jedinica Žandarmerije pronašli su u nedelju oko 19 sati Aleksandrino telo u vodi u Petrovaradinu kod Udruženja ribolovaca “Šaran”.

Aleksandrin brat Luka i dalje ne može da veruje da mu više nema sestre i kaže da ništa nije ukazivalo na to da je nameravala sebi da oduzme život.

– Kobne večeri bili smo u kafiću u centru grada i svi smo bili raspoloženi. Pošto je bilo već oko dva sata posle ponoći, Aleksandra je rekla da bi da ide kući, a nama se još ostajalo i rekli smo joj: važi, vidimo se. Kada sam stigao kući, video sam da je nema, ali nisam ništa posumnjao jer se dešavalo da kada zaglavimo u gradu ona prespava kod drugarice – objašnjava Luka.

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Tiki
07/08/2018 12:21

Neka pociv u miru! Porodici iskreno saucesce!