Foto: Glas Šumadije

Razotkriven je suludi plan opozicije. Nemušto saopštenje Jeremićeve Narodne stranke tri dana nakon što je sin njihovog drugog čoveka Borislava Novakovića demolirao izlog na prostorijama Srpske napredne stranke, a Novakovićev bivši šef i naredbodavac Bojan Pajtić pozvao građane da izazovu ulične sukobe, kao i pokušaj da se odgovornost za njegov vandalizam opravda afektom, obelodanio je njihove stvarne namere. Opozicija je, smatraju eksperti za politički marketning, upotrebila sina Bore Novakovića da demolira izlog Srpske napredne stranke, kako to mogli iskoriste kao dokaz da je potpuno legitmno da napadaju Aleksandra Vučića, njegovog sina Danila, ali i ostatak porodice.

Novaković je, kako su sagovornici našeg portala rekli, podmetnuo svog sina da bi sebe prikazao kao žrtvu, kao nevišace koje je deset godina nepravedno progonjeno zbog kritike režima, a ne zbog svojih kriminalnih afera.

Novakovićev sin je postao žrtva bolesne ambicije kriminalnog opozicinog tandema Jeremić – Đilas, koji žele da stvore alibi za svoju besprizornu kampanju protiv Aleksandra Vučića u kojoj mimo svih pravila etike, morala i demokratije lažima i izmišljotinama nastoje da kriminalizuju njegovu porodicu – kaže za naš portal bivši član Demokratske stranke, koji je dugo godina sarađivao s Pajtićem, Đilasom, Jeremićem i Novakovićem.

Naš sagovornik podseća da se Novaković, kog tvitovima savetuje njegov bivši šef i naredbodavac Bojan Pajtić, još od afere “Solun” pokazao kao čovek koji je sklon nameštaljkama i montažama.

– Činjenica je da su za nestanak 4,5 miliona evra na Bulevaru Evrope osuđeni ljudi koji nemaju veze sa prebacivanjem para na račun firme Dušana Borovice, a da je Novaković, oslobođen jer je u montiranom prekršajnom postupku došlo do zastare, pa je onda u krivici primenjeno pravilo da se ne može dva puta suditi za isto delo. Takođe, noć uoči izricanja presude u Specijalnom sudu organizovao je lepljenje plakata u Partizanskoj ulici, da bi u slučaju osuđujuće presude prikazao da je prikazao da je politička žrtva, a da se u slučaju oslobađajuće presude niko ne bavi pravnim činjenicama već sukobom oko plakata – kaže ovaj iskusni političar.

Ali, montažama i podmetačinama nije kraj. Novaković je uz pomoć svojih stranačkih kolega, funkcionera Demokratske stranke pokušavao da izbegne hapšenje izmišljenim lošim zdravstvenim stanjem, za koje je dobijao potvrde od starnačke koleginice. A najnoviji pokušaj političke podmetačine desio se pre godinu dana kada je Novaković u nameri da optuži Andreja Vučića, izmislio da vlast u Novom Sadu pravi urbanistički plan da bi omogućila gradnju projekta “Novi Sad na vodi”. Ispostavilo se da takav projekat ne postoji, odnosno da je urbanistički plan za koji Novaković optužuje SNS, usvojila Demokratska stranka 2000. godine, kada je on bio potpredsednik Skupštine grada. Takođe je otkriveno i da je u to vreme privatizovano novosadsko brodogradilište, koje je mimo očiju javnosti prodato tajkunu Vanji Bokanu, koji je kasnije likvidiran u Grčkoj.

Takođe Dragan Đilas i Vuk Jeremić kao glavni inspiratori nasilnog preuzimanja vlasti na ulici, više puta su u svojoj karijeri uhvaćeni u manipulacijama i lažima. Poslednji pokušaj sramotne političke prevare dolazi iz usta Dragana Đilasa, koji je u jednoj TV emisiji na crnogorskoj televiziji “Vijesti” izjavio da on priznaje genocid u Srebrnici i da su Srbi genocidan narod.

K. Anđelić

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments