Gradski odbor Srpske napredne stranke posalo je saopštenje u kojim stoji osuda za političko nasilje u vidu razbijanja, uništavanja bilborda, upada u državne institucije.

– Gradski odbor Srpske napredne stranke najoštrije osuđuje političko nasilje koje ovih dana u Novom Sadu sprovode oni koji zbog nedostatka podrške među biračima, bes iskaljuju na bilbordima kandidata za izbore naše stranke. S obzirom na to da su izbori 3.aprila sve bliži, iskreno se nadamo da je ovaj potez jedan od poslednjih primitivnih činova znanih i neznanih organizacija, pokreta i stranaka, koji će se posle poraza u političkoj utakmici, sami ugasiti i zauvek nestati sa političke scene. Za razliku od onih kojima su bliski razbijanje, uništavanje bilborda, upadi u državne institucije, maltretiranje građana, napadi na policiju i slično, Srpska napredna stranka u predizbornoj kampanji koristi samo civilizovane metode predstavljanja svog Programa i kandidata. Predizborna okupljanja bez ijednog incidenta, nastupi u medijima, podela propagandnog materijala, razgovor sa građanima, predstavljanje stranke i kandidata na za to predviđenim mestima – to je najkulturniji vid kampanje koji primenjuje Srpska napredna stranka na putu do još jedne u nizu izbornih pobeda u poslednjih deset godina. Mi u stranci smo svesni da je nasilje jedini način na koji uništitelji Srbije mogu i žele da se vrate na vlast, ali taj film se poslednji put davao 5.oktobra 2000.godine i neće više nikada.
Svi oni kojima je Srbija u srcu, kojima je stalo do njenog prosperiteta, vandalima sigurno neće pokloniti poverenje na izborima, dok ćemo mi i posle 3.aprila nastaviti izgradnju Novog Sada, Vojvodine i Srbije koja traje neprekidno već deset godina.
Zajedno možemo sve! Do pobede! – stoji u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments