Foto: Printscreen/Instagram

Otac jutjuberki Anđele i Nađe, Zoran Đorđević zabrinuo je svoje pratioce na jutjubu kada je objavio kako mu nema ni žene Tine, ni dece, ni rođake Marije koja živi sa njima.

Rekao je kako im se gubi svaki trag od podneva, te da su svima isključeni telefoni.

Rekao je kako im se gubi svaki trag od podneva, te da su svima isključeni telefoni. On je u lajvu objasnio kako mu nema ni supruge Tine, dece Anđele i Nađe, kao i rođake Marije, koja živi s njima, a kako je naveo policiju može da kontaktira tek nakon 48h jer je to pravilo u Francuskoj.

Zoran je zamolio sve ljude koji nešto znaju da mu se jave na Instagramu, te sve obavestio da ovo nije “prenk” jer se nikada, kako kaže, ne bi šalio na ovakav način.

– Već nekoliko sati ne znam gde mi se nalazi porodica. Anđela je u Parizu. U šest sati je Tina izašla sa Marijom da prošetaju kuce. Ni Nađa se ne javlja – govorio je Zoran Đorđević.

Otac nestalih jutjuberki Anđele i Nađe Zoran Đorđević za Kurir je rekao da i dalje ništa ne zna.

– I dalje nemam nikakve informacije o tome šta mi je sa decom, ženom i rođakom. Nisam spavao celu noć od brige. Ovo nije nikakva šala, sve što znam rekao sam u videu. Čekam da prođe 48 sata kako bi nestanak prijavio francuskoj policiji. Nadam se da će se sve završiti u najboljem redu – rekao je za Kurir uznemireni Zoran.

Podsetimo, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu “socialblade.com”, one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara. U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu “Ola Ole”.

Ove Požarevljanke su se 2012. godine sa porodicom preselile u Francusku, zajednički Jutjub kanal Anđela & Nađa pokrenule su dok su bile maloletne, 2016. godine, a sada imaju skoro milion pratilaca.

Počele su sa zanimljivim klipovima – od raspremanja sobe, biranja autfita za školu, sređivanja noktiju… Inače, u svemu što snimaju imaju veliku podršku oca. One su pile vodu iz WC šolje, prskale limun u oči, opijale se pred milionskim pratiocima, mahom maloletnih tinejdžera, koji zbog toga mogu da postanu žrtve alkoholizma… samo su neki od klipova koje se mogu naći na njihovom kanalom.

kurir.rs/blic.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments