Foto: Robert Getel

Bivši načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić opstruirao je istragu ubistva Teodore Kaćanski (30), fitnes instruktorke u koju je zvanično nepoznati ubica 19. novembra 2016. ispalio nekoliko hitaca.

 

HOD ODAO UBICU

Prva saznanja u istrazi ukazivala su na to da je devojka ubijena greškom i da je prava meta bio njen momak, na čije je mesto u sela džipu i da iza te likvidacije stoji suparnička ekipa. Istražitelji su sa zgrade u kojoj je živela sa Stevićem uzeli snimke video-nadzora, mada je ključni snimak bio izuzetno lošeg kvaliteta. Ipak, na njemu se nazirao ubica, muškarac koji je šepao na jednu nogu. Taj snimak, ali i operativna saznanja ukazivala su da je smrtonosne hice u devojku ispalio Goran Cvijetić. Osim toga, neka nezvanična potvrda da je on povezan s ovim zločinom bila je i to što je u to vreme imao problema s hodom, kao i ubica na snimku nadzorne kamere.

Navodno, loš snimak i operativna saznanja o identitetu ubice nisu bili dovoljni za njegovo hapšenje, a od lisica ga je spasilo to što na licu mesta nije bio nađen njegov DNK. Na četvrtu godišnjicu ovog zločina Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je saopštilo da je i dalje u toku istraga protiv nepoznatog počinioca jer njegov identitet još nije utvrđen.

Republika

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Фића
09/02/2021 13:21

Poznato je da na mesto nacelnika NS policije se postavljaju ljudi sa vezama u kriminalu.Nije ovaj jedini.Kad bi ih zapravo procesljali nasli bi svasta.

Miloš Crnjanski
09/02/2021 17:09

Doći će dan kada ćemo vam vratiti za zlodela koja ste počinili !

nepotpuno
09/02/2021 23:41

A ko je suparnicka ekipa, skaljarci, kavcani, principi, alkatrazi, zabranjeni, elez, zvonko, coda, zemunci, firmasi?