OTKRIVAMO: On je pucao iz vazdušne puške na Rotkvariji

       

Milan Jović (19) iz Novog Sada koji je gađao prolaznike iz vazdušne puške živeo je u zgradi Save Ljubojeva i opet je pucao nedelju, nakon čega je u ponedeljak uhapšen.

Osumnjičen je da je učionio krivično delo izazivanje opšte opasnosti jer je u nedelju 5. maja oko 19.35 sati iz svog stana u Ulici Save Ljubojeva ispalio projektil iz vazdušne puške u pravcu Ulice Kraljevića Marka i na terasi pogodio S. N. (41) iz Novog Sada u ruku.

Žitelji ovog dela grada žalili su se da ih neko od petka 3. maja do nedelje 5. maja gađa vazdušnom puškom. Jedna žena je pogođena u vrat, druga u glavu. Jović nije davao izjave u policiji, a određeno mu je zadržavanje 48 sati u pritvoru i za to vreme biće izveden pred javnog tužioca kome će dati izjavu.

Prebivalište mu jeste prijavljeno na adresi zgrade u Ulici Save Ljubojeva, ali ga komšije slabo poznaju.

Maltretirao nas je sigurno mesec dana. Kad mu dune izađe na prozor ili terasu i puca. Pre dva dana opet sam čula da neko puca iz vazdušne puške. Čini mi se da to nije bilo u našem ulazu. Ptice su se razbežale na sve strane. Mislim da su ga tada konačno i otkrili. Stvarno ne znam ko je, prvo sam pomislila da je neki stariji čovek koji je “otišao” sa živcima i iznenadila sam se kad sa čula da je mlad dečko. U ovoj zgradi promenilo se puno ljudi u poslednje vreme i slabo se poznajemo – rekla je M.P. stanarka u zgradi Save Ljubojeva.

Autor: nsuzivo.rs/Blic.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments