Foto: ATAIMAGES
Bogdan Ilić zvani “Baka prase” na saslušenju u prostorijama Odeljenja za VTK MUP RS navodno je negirao da ima bilo kakve veze sa tračičnom smrću devojke Kristine Đukić koja je koristila nadimak “Kika” na društvenim mrežama.

Tuzilastvo je izdalo zahtev za privođenje Ilića, na osnovu zahteva za prikupljanje potrebnih obaveštenja, odnosno razgovora u vezi  novinskih tekstova u kojima se navodi da je jedan od razloga samoubistva Kristine Đukić Kike taj što ju je Baka Prase u poslednje 2 godine proganjao i navodio svoje fanove na isto krivično delo putem društvenih mreža.

Baka Prase je 4 sata proveo u policiji, a kako prenosi “Blic”, tokom saslušanja on je navodno negirano da ima bilo kakve veze sa tračičnom smrću devojke.

Rekao je da on i Kika jesu imali sukob pre dve godine, ali da su se pomirili i počeli da razgovaraju o saradnji.

Takođe, u Zahtevu se traži obavljanje razgovora sa majkom pokojne Kristine, od koje će Tužilaštvo tražiti saglasnost da dozvoli pristup uređajima koje je koristila njena ćerka, u cilju prikupljanju dokaza o krivičnom delu.

Kika Đukić nađena je mrtva u stanu u centru Beograda. Na njenom telu nisu nađeni tragovi nasilja, a tačan uzrok smrti biće poznat nakon obdukcije.

nsuzivo.rs/informer.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Topalović
10/12/2021 20:09

Top vest. Da ne znam da je ovo pravna država, pomislio bih da je distrakcija.

Zdravrazum
11/12/2021 11:43

Ne pratim dotičnog, niti mi se dopada njegov sadržaj. Svađe među jutjuberima su mi na nivou osnovne škole, bar ono što čujem u okolini, jer nažalost poznajem neke koji sunjegovi fanovi. Najveći je problem, čini mi se, ono šta čini fanatizam. Ako neka “poznata” ličnost izjavi nešto protiv nekog, fanovi (skraćeno od “fanatici”) kao horda bezglava napadaju tu neku žrtvu. Neće na tebe toliko uticati reči jednog čoveka, ali da ti dodje milion retarda, verovatno nikom ne bi bilo baš svejedno. Sve ljude 18+ koji su fanovi dotičnog smatram maloumnima, a pošto su to većinom deca, onda krivim roditelje za… Učitaj još »