Foto: Screenshot Instagram/TONS/Ilustracija

Sedenje na dve stolice, ucene, ultimatumi, koketiranje sa kriminalom i korupcijom – ovaj program novosadskog POKS-a uvijen u oblandu “patriotizma” i zamaskiran “kosovskim zavetom”, nije imao prođu kod novosadske gradske vlasti i  gradonačelnika Milana Đurića.

Foto: Screenshot Instagram

Nedosledna politika, afere, grabili privilegije,  opozicija zarebljena u kabinetima

Za neupućene neočekivana “šut karta” za POKS iz gradske koalicije došla je ne samo posle niza afera, već i posle nedosledne politike te grupacije koja je od vlasti grabila privilegije, ali sa prezirom odbacivala podelu odgovornosti, ponašajući se kao opozicija  zarobljena u kabinetima.

Vladimir Jelić, foto: Dnevnik

Sitno kalkulisanje u najosetljivijem trenutku za Srbiju

Osim podmetanja klipova u točkove državne politike i sitno kalkulantski pristup u najosetljivijem momentu za Srbiju, razlozi za razlaz sa lažnim monarhistima i patriotama su mnogostruki, a dobar deo njih leži u koruptivnoj politici POKS-a.

Fantomska radna mesta

Podsećamo, Novosađani će ih pamtiti po aferi “Mišeluk” gde je preko noći nestala cela toplana vredna više miliona evra dok su oni upravljali Toplanom, aferi “granica” gde je visoki funkcioner POKS-a Vladimir Popić uhapšen sa više stotina hiljada neprijavljenih evra u koferu, nameštenim tenderima i fantomskim radnim mestima, što spada u domen POKS-ovog “primenjenog patriotizma”.

Vladimir Popić; foto: Twitter

Nulta spremnost na trule kompromise

Odluka gradske vlasti i gradonačelnika Milana Đurića može samo obradovati Novosađane, jer pokazuje nultu spremnosts na trule kompromise, makar te kompromise nudili i oni koji imaju tapiju na “patriotizam”.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Rasim osman
06/02/2023 17:02

Bilo je krajne vrem da odu sa mesta koje su dobili i proneverili i doneli veliki gubitak za vojvodinu i grad novi sad uprooastili firme javno komunalbo jgp cistoca i vodovod toge bruka treba da odgvaraju za ucinjena dela i udar na srbiju kojesu teli da naprave ali ixje sprecio presednik drzave srbije vucic i njega su teli ali nisu uspeli jer nas presdnik se niceg i nikog boji jer vlada srbijam i gradjani ga postuju za ucinjena dela za sve gradjane i xvalamu

SNS Uzivo
06/02/2023 21:38
Reply to  Rasim osman

Jeste a ovi tvoji su im susta suprotnost, zato i jesu zajedno u vladti 🙂

Last edited 1 mesec ranije by SNS Uzivo
Soko
07/02/2023 07:33
Reply to  Rasim osman

Rasim osmane, zar je moguće da si nepismen? Auuu, nigde tačke i zareza, a tek pravopis.

Talični
06/02/2023 21:15

Koga vi bre pravite ludim.
Prvo, ovo su sve afere koje su stare najmanje 8 godina, a drugo, jel vi to hoćete da kažete da je vučević, koji je takođe znao za sve ove afere, isto umešan u njih? pa neće to moći da prođe tako, namazaćete i ćelusa ovim aferama. na robiju idete svi zajedno, preletanje vam nije više opcija, nema se više gde.

SNS Uzivo
06/02/2023 21:38

Jeli, a zasto niste objavili moj komentar? 🙂