Foto: nsbuild.rs

Radnici su uklonili građevinske skele sa nove zgrade hitne pomoći na Bulevaru patrijarha Pavla, pa je zgrada zasijala u punom sjaju.

Izgradnja zgrade počela je početkom marta ove godine, a gotovo je završena za svega nekoliko meseci, trenutno se radi na unutrašnjim radovima i na opremanju same zgrade.

Foto: nsbuild.rs

Podsetimo, objekat se prostire na 3000 metara kvadratnih na tri etaže. U prizemlju će se nalaziti noćna ambulanta za decu i odrasle i ogranak Apotekarske ustanove s dežurstvom od 24 časa dnevno. U severnom delu prizemlja biće smešten glavni ulaz u objekat i centralni hol sa stepeništem i liftom, kao i atrijumski prostor.

Na prvom spratu predviđen je edukativni centar za obuku zaposlenih prilikom masovnih nesreća, elementarnih nepogoda i vanrednih situacija, kao i potencijalni smeštaj ugroženih građana u takvim okolnostima, dok je drugi sprat namenjen za trijažno-distributivni centar, kao i za kancelarijski prostor. Na trećem spratu planiran je prostor za upravu i administraciju. Pored objekta će biti i garaža od više hiljada kvadrata za smeštaj voznog parka.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments