Otvaranje projekta Accelerate Serbia: Panel “Kako do prvog posla?”

       

Ovog leta AIESEC globalna organizacija kroz saradnju sa lokalnim preduzećima realizuje projekat Accelerate Serbia koji omogućava mladima širom sveta da steknu praktično iskustvo iz oblasti marketinga, IT-ja i razvoja poslovanja kroz rad u izazovnom okruženju.

Projekat se realizuje u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Kragujevcu u saradnji sa preko 30 malih i srednih preduzeća. Cilj projekta je da firme partneri na projektu razviju i obogate svoje unutrašnje okruženje.

Na projektu “Accelerate Serbia” u sklopu kog volonteri iz inostranstva provode 6 nedelja u Srbiji, radeći u različitim start-upovima i malim preduzećima, biće pružena mogućnost i mladima iz Novog Sada da se upoznaju sa partnerima na ovom projektu i da od njih na panel diskusiji čuju kako da najlakše dođu do prvog posla.

Teme o kojima će se govoriti na panelu jesu: koje su to potrebne kvalifikacije za dobar posao, kako se istaći na intervjuu i zašto je zaposlenje u Srbiji dobra ideja.

Nakon samog panela će učesnici imati priliku da se na neformalan način upoznaju sa partnerima i da u prijatnoj atmosferi sa njima razmene svoje mišljenje o temi, i da se raspitaju o mogućnostima koje se kod njih pružaju.

Prijavi se na linku.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments