Ovog leta AIESEC globalna organizacija kroz saradnju sa lokalnim preduzećima realizuje projekat Accelerate Serbia koji omogućava mladima širom sveta da steknu praktično iskustvo iz oblasti marketinga, IT-ja i razvoja poslovanja kroz rad u izazovnom okruženju.

Projekat se realizuje u Novom Sadu, Beogradu, Nišu i Kragujevcu u saradnji sa preko 30 malih i srednih preduzeća. Cilj projekta je da firme partneri na projektu razviju i obogate svoje unutrašnje okruženje.

Na projektu “Accelerate Serbia” u sklopu kog volonteri iz inostranstva provode 6 nedelja u Srbiji, radeći u različitim start-upovima i malim preduzećima, biće pružena mogućnost i mladima iz Novog Sada da se upoznaju sa partnerima na ovom projektu i da od njih na panel diskusiji čuju kako da najlakše dođu do prvog posla.

Teme o kojima će se govoriti na panelu jesu: koje su to potrebne kvalifikacije za dobar posao, kako se istaći na intervjuu i zašto je zaposlenje u Srbiji dobra ideja.

Nakon samog panela će učesnici imati priliku da se na neformalan način upoznaju sa partnerima i da u prijatnoj atmosferi sa njima razmene svoje mišljenje o temi, i da se raspitaju o mogućnostima koje se kod njih pružaju.

Prijavi se na linku.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments