Onlajn Sajam preduzetništva Vojvodine danas je svečano otvorio pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević.

Obratili su se i predsednik Privredne komore Vojvodine, Boško Vučurević i generalni direktor Novosadskog sajma, mr Slobodan Cvetković.
Otvaranje možete da pogledate i odloženo, na platformi  www.expoonline.rs,  na linku  Svečano otvaranje Sajma preduzetništva Vojvodine.

Sajam se održava danas i sutra. Kreirali su ga Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i Novosadski sajam, svesni važnosti promocije i jačanja preduzetništva. Namenjen je ne samo privrednicima iz Vojvodine i Srbije, već svima koji žele da ojačaju i razviju svoj biznis, uspostave kontakte, razmene ideje, ugovore poslove, pronađu potencijalne investitore, korisnike, distributere, inovatore, ali i informacije o aktuelnim konkursima i merama kao i fondovima namenjenim za pomoć mikro, malim i srednjim preduzećima.

Nastupa 40 izlagača iz različitih sektora privrede, a biće održano i osam onlajn konferencija. Posetioci (pravna lica) i izlagači imaju i mogućnost za dogovaranje B2B sastanaka. Radno vreme Sajma je od 10 do 17 časova.

Posetioci štandove izlagača, kao i održane konferencije, mogu da pogledaju i van tog vremenskog okvira. Registracija za posetu i praćenje onlajn konferencija se ne naplaćuje i nije neophodna. Obavezna je samo za pravna lica koja žele da ugovore B2B sastanak.

Nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments