OVO JE ČOVEK ZBOG KOG JE POLICIJA 15 SATI BILA NA NOGAMA Pretio da će se razneti bombom, majka strepla da li će preživeti (FOTO)

Foto: Facebook

Novosađanin M. R. predao se jutros posle 14 sati pregovora sa pregovaračkim timom MUP-a Srbije tako što je izašao napolje i predao bombu!

Sa M. R. razgovarao je pregovarački tim MUP – pripadnici pregovaračkog tima iz Policijske uprave Novi Sad.

– On je zadržan u policiji i ostaće tu dok se ne obave neophodni razgovori sa nadležnim tužiocem i lekarom, nakon čega će najverovatnije biti upućen na neuropsihijatriju – navodi izvor Kurira iz istrage.

Foto: Facebook

M.R. se sinoć oko 20 sati zatvorio u svoju kuću, u Veterniku, kad je i zapretio da će se razneti bombom. Komšije koje žive u blizini ranije su rekle da je M.R. nekada pre živeo tu i da je imao imanje, a onda se odselio u Nemačku.

– Nismo ga dugo videli, znamo samo da je razveden, a ima i tri ćerke odrasle. Niko ne može sad osim njega da tvrdi razlog. Ali iz razgovora sa policijom znamo da je hteo samo sebi da naudi, nikome drugom – rekle su komšije.

Policija je sa M.R. pregovarala celu noć.

– Ono što je bila nesrećna okolnost je što njegova majka živi prekoputa te radionice i ona isto tako čeka razrešenje ovog slučaja i njoj je zaista bilo teško. Sreća je da niko drugi nije ugrožen sem njega, tako da su komšije ipak mirne po tom pitanju – rekao je izvor Kurira.

kurir.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti