Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Platforma Tvoj Grad omogućava građanima da učestvuju u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg ambijenta za život u Novom Sadu. Građani mogu da glasaju za 93 projekta, a mi smo izdvojili projekte koji se tiču najmlađih

Ovo je prva aplikacija u regionu u kojoj građani direktno učestvuju u realizaciji programa upravo za njih.

Među ponuđenim projektima koji se tiču boljih uslova za najmlađe Novosađane su Rekonstrukcije gasnih kotlova u objektima Predškolske ustanove i Nabavka vozila za Predškolsku ustanovu.

Rekonstrukcije gasnih kotlova u objektima Predškolske ustanove

Ovaj projekat se odnosi na objekte Predškolske ustanove u ulicama Ćirila i Metodija i Vršačka u Novom Sadu i u Ulici kralja Aleksandra u Veterniku.

Planirane su aktivnosti projektnog planiranja i izvođenja radova na zameni postojećih kotlova novim, a realizacijom ove aktivnosti poboljšaće se kvalitet boravka dece u objektima Predškolske ustanove.

Procenjena vrednost aktivnosti je 32.000.000 dinara.

Nabavka vozila za Predškolsku ustanovu

Predškolska ustanova ima potrebe za prevozom hrane od centralne kuhinje do svih objekata. U cilju poboljšanja dostave hrane iz objekta centralne kuhinje do svih objekata Predškolske ustanove, nabaviće se jedno dostavno vozilo i jedan pik-ap. Realizacijom ove aktivnosti poboljšava se kvalitet rada Predškolske ustanove.

Procenjena vrednost aktivnosti je 9.000.000 dinara.

nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments