Povodom početka školske godine, kompanija Imlek obradovala je školarce iz Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici Moja Kravica mlečnim paketićima i školskom opremom.

Školski dani su najlepše životno doba, a kompanija Imlek je u skladu sa tradicijom koju neguje odlučila da ulepša školarcima povratak u đačke klupe i donira štićenicima Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici Moja Kravica mlečne paketiće. Školarce su obradovali omiljeni mlečni proizvodi, Moja Kravica čokoladno mleko, Moja Kravica mleko sa ukusom i Moja Kravica mleko obogaćenom D3 vitaminom, kao i Moja Kravica sveske i rančevi za uspešan povratak u školu.

“Sada već tradicionalna akcija povodom početka školske godine predstavlja nešto čemu se izuzetno radujemo, imajući u vidu da uveseljavamo školarce i želimo, nekima srećan početak, a nekima uspešan  nastavak školovanja. Ovim projektom trudimo se da deci obezbedimo zdravije odrastanje uz njihove omiljene mlečne proizvode. Kompanija Imlek je poznata po tome što posebnu pažnju posvećuje društveno odgovornim aktivnostima, naročito onim koje su fokusirane na podršku najmlađima i njihovom pravilnom odrastanju“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments