Parkiranje za vreme festivala “EXIT”

       
Foto: pressonline.rs

Za vreme održavanja festivala EXIT, na Petrovaradinskoj tvrđavi od 12. do 15. jula, JKP “Parking servis” organizovaće parkiranje na sledećim lokacijama: Ulica prote Mihaldžića, Trg vladike Nikolaja i parking prostor uz Kej skojevaca.

Kapacitet parkirališta je 220 parking mesta i na ovim lokacijama parkiranje se neće naplaćivati.

“Zbog izuzetno velike posećenosti koja se očekuje za vreme festivala, a relativno malog broja parking mesta, apelujemo na posetioce da se na vreme organizuju i koriste i alternativne načine prevoza, kao i da budu spremni da se usled gužve parkiraju na širem prostoru oko Petrovaradinske tvrđave!”, saopšteno je iz JKP “Parking servis”.

Svim posetiocima na raspolaganju su i parkirališta koja su u režimu plave zone, a na kojima je omogućeno i celodnevno parkiranje. Dnevna karta važi na parkiralištima koja su vidno obeležena dopunskim tablama na kojima je naznačeno da se parkiranje može platiti i DNEVNOM KARTOM: na Beogradskom keju, kod SPENS-a u Sutjeskoj ulici, na platou u Radničkoj ulici i platou između stadiona FK “Vojvodina” i SPENS-a (kod restorana “Ognjište”). Na ovim lokacijama parkiranje po ceni od 95,00 dinara može se platiti na dva načina: dnevnom parking kartom koja se može kupiti na kioscima i SMS-om, slanjem poruke na broj 8215.

Za vreme trajanja festivala radiće i dežurna “pauk“ služba, u saradnji sa saobraćajnom i komunalnom policijom, kako usled nesavesnog parkiranja ne bi došlo do kolapsa i saobraćajnih gužvi.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments