Ovog petka, šoping centar Promenada u Novom Sadu će biti nezaobilazna lokacija za sve zaljubljenike u fenomenalne kolekcije svetski poznatih brendova, sjajne popuste i odličnu atmosferu koju samo četiri poznate dame, uz dve akustične gitare, mogu da naprave.

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, članice grupe The Frajle, osvajaju publiku još od 2009. godine izvodeći numere koje stilski obuhvataju i čardaš, pop rok, ali i šansonjerske melodije. Ponekad se čine kao kabaretska družina, a svemu tome doprinosi njihova upečatljiva kostimografija, koja ih takođe čini bitno različitima od ostatka scene. Koncert ove jedinstvene grupe će biti održan u petak, 15. novembra, od 18:00h, na nivou -1 šoping centra Promenada.

Pored koncerta, zaljubljenici u modu mogu očekivati celodnevne popuste u svojim omiljenim radnjama. Uz popuste modnih brendova, posetioce čekaju i popusti u mnogim drugim radnjama i restoranima širom šoping centra. Spisak svih popusta će biti dostupan na sajtu Promenade dan ranije.

Takođe, 15. novembra će biti održano i izvlačenje dobitnika velike nagradne igra koja traje još samo nekoliko dana, do 14. novembra. Učestvovanjem u nagradnoj igri posetioci imaju mogućnost da osvoje jedno od 3 putovanja za dve osobe na destinaciju po izboru, šoping kartice u iznosu od 20.000, 30.000 ili 50.000 dinara, ili jednu od mnogih nedeljnih i dnevnih nagrada. Detaljna pravila nagradne igre svi posetioci šoping centra Promenada mogu naći na sajtu nagradnaigra.promenadanovisad.rs.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments